Γουίτνεϊ Χιούστον: Η μητέρα μου με έσωσε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:48
11/9/2009

Γουίτνεϊ Χιούστον: "Η μητέρα μου με έσωσε"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η Γουίντεϊ Χιούστον στην εμφάνιση τηςστα φετεινά βραβεία Γκράμι, μετά απόδύο χρόνια απουσίας.
Η Γουίντεϊ Χιούστον στην εμφάνιση της στα φετεινά βραβεία Γκράμι, μετά από δύο χρόνια απουσίας.
Έχοντας επιστρέψει δυναμικά στη μουσική σκηνή, η Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει τις δραματικές στιγμές που έζησε στο διάστημα της απουσίας της και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στην διάσωση και την επάνοδό της.

Έχοντας επιστρέψει δυναμικά στη μουσική σκηνή μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει τις δραματικές στιγμές που έζησε στο διάστημα της απουσίας της και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στην διάσωση και την επάνοδό της.

Η Σίσσυ Χιούστον (Cissy Houston), μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) όντας αποφασισμένη να σώσει την κόρη της από το βούρκο της εξάρτησης από τις ουσίες, αναγκάστηκε να παρέμβει δυναμικά έχοντας στο πλευρό της ένοπλους αστυνομικούς.

Σε συνέντευξη της που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ την περασμένη Δευτέρα, η Γουίτνεϊ, υποστήριξε πως με αυτή της την παρέμβαση, η μητέρα της της έσωσε τη ζωή. Επίσης, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο άντρας της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) τρέμει την πεθερά του και ότι εκείνη την αποφράδα ημέρα έμεινε εντελώς αμέτοχος, ενώ έβλεπε τους αστυνομικούς να την παίρνουν σηκωτή για αποτοξίνωση.

Εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ του είπε χαρακτηριστικά: "Αν κουνηθείς Μπόμπι θα σε συλλάβουν. Μην κάνεις ούτε μια κίνηση", αφήνοντας τον σα φοβισμένο ζωάκι, ανήμπορο να κάνει κάτι για να τους εμποδίσει.

Η Γουίτνεϊ με την Όπρα Γούινφρεϊποζάρουν για τους φωτογράφους μετά την εκπομπή της Δευτέρας.
Η Γουίτνεϊ με την Όπρα Γούινφρεϊ ποζάρουν για τους φωτογράφους  μετά την εκπομπή της Δευτέρας.

Η Γουίτνεϊ, δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα που η μαμά της κατέφτασε στο σπίτι της με τους αστυνομικούς: "Ήρθε και μου είπε ότι δεν πρόκειται με τίποτα να με χάσει. Μου δήλωσε πως έχει προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και ότι έπρεπε να την ακολουθήσω είτε με το καλό είτε με το άγριο".

Η αποφασιστική Σίσσυ δήλωσε στην κόρη της: "Θα βγούμε σίγουρα στην τηλεόραση και οι δύο και εσύ θα αποσυρθείς από το τραγούδι, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο".

Ας ελπίσουμε ότι η Γουίτνεϊ έχει πια καταφέρει να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα της και η επάνοδος της στη διεθνή μουσική σκηνή δεν θα διακοπεί ξανά από αντίστοιχες περιπέτειες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ