Γνωστός τραγουδιστής σύντομα θα γίνει πατέρας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:46
21/2/2013

Γνωστός τραγουδιστής σύντομα θα γίνει πατέρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε λίγους μήνες από τώρα γνωστός τραγουδιστής θα κρατά στην αγκαλιά το πρώτο του παιδί, ενώ δηλώνει πώς έχει για πρότυπο τον διάσημο πατέρα του που έχασε πριν λίγο καιρό.

 

 Ο λόγος για τον Χρήστο Μενιδιάτη ο οποίος μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly για τον ερχομό του παιδιού του και τον πατέρα του.

 «Αν ακολουθήσω τα  βήματα του πατέρα μου και συμπεριφερθώ με ύφος και αγάπη στο παιδί μου, πιστεύω ότι θα χαρακτηριστώ κι εγώ πολύ καλός πατέρας», λέει και τονίζει ότι ο πατέρας του ήταν ένας κύριος. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν να του προσάψει τίποτα».

Ο νεαρός τραγουδιστής και η σύζυγος του είναι μαζί 12 χρόνια, ενώ τα τελευταία πέντε είναι παντρεμένοι. «Δεν μου αρέσει αυτό που λένε τα νέα ζευγάρια, ότι δηλαδή παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά. Το παιδί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Παντρεύεσαι γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να ζήσεις μια ζωή μαζί του», υποστηρίζει.

Επίσης, δηλώνει ότι  δεν ανησυχεί που το παιδί του θα γεννηθεί σε περίοδο οικονομικής κρίσης: «Δεν δικαιούται η γενιά μας να λέει ότι δυσκολεύεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί λόγω της κρίσης, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες γενιές  -οι πατεράδες και οι  παππούδες μας δηλαδή- ζούσαν σε πολυμελείς οικογένειες με την οικονομική κατάσταση να είναι χειρότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και, σίγουρα, ένα από αυτά πρέπει να είναι οι ανάγκες μας».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ