Γνωστός τραγουδιστής γύρισε στο πατρικό του στα 62 του! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:25
14/10/2015

Γνωστός τραγουδιστής γύρισε στο πατρικό του στα 62 του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εφημερίδα Ροδιακή έδωσε συνέντευξη γνωστός Έλληνας τραγουδιστής όπου αποκάλυψε τη δεινή οικονομική κατάσταση την οποία βιώνει. 

«Δεν έμεινε τίποτε για εμάς. Είμαι "χτυπημένος” από την κρίση γι' αυτό και μιλάω από μέσα. Είναι γνωστό ότι έχασα το σπίτι μου πριν λίγα χρόνια, αναγκάστηκα να το πουλήσω για να μην μου το πάρει η τράπεζα. Αυτή η ιστορία, σε μαθαίνει να είσαι ολιγαρκής, είμαι στο πατρικό μου, ένα πολύ μικρότερο σπίτι, αλλά έχω μάθει με αυτό. Χτυπήθηκα όμως πριν την κρίση γιατί ζώντας από τα πνευματικά δικαιώματα, είχα ήδη καταστραφεί από την πειρατεία» τονίζει ο γνωστός τραγουδιστής στα 62 του χρόνια.

 

 

 

Ο λόγος, για τον Κώστα Μπίγαλη, που δηλώνει χτυπημένος μεν από την κρίση αλλά όρθιος!


«Τουλάχιστον είμαι ακόμη όρθιος και παλεύω, και ευχαριστώ τον κόσμο πάρα πολύ, γιατί όπου εμφανίζομαι έρχεται ο κόσμος για να με ακούσει. Τραγούδια που γράφτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, θυμίζουν πολλά στον κόσμου που έρχεται να με ακούσει. Ειδικά για τη γενιά των 35άρηδων-40άρηδων.

Μέσα απο την αγάπη του κόσμου που με έχει συγκινήσει, εμφανίζομαι σε κάποιους χώρους μικρούς στην Αθήνα και θυμόμαστε την ανέμελη δεκαετία του ‘90. Θέλω γι’ αυτό τον λόγο να ευχαριστήσω τον κόσμο που με βοηθάει και να ασχολούμαι αλλά και να επιβιώνω». 

 


Όσο για τον αν θα άλλαζε κάτι σε όσα έκανε ή έγιναν στο παρελθόν, ο Μπίγαλης εκφράζει το παράπονό του για τη Γιουροβίζιον:

« Κάποια πράγματα που έγιναν, είναι η ιστορία έτσι όπως γράφτηκε. Μπορώ να σου πω ότι είμαι χορτασμένος και από την αγάπη του κόσμου. Η δουλειά αυτή έχει δυσκολίες, απογοητεύσεις, έχει και πισωγυρίσματα. 

Υπάρχει ένα θέμα μόνο, ένα πράγμα για το οποίο είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ για προφανείς λόγους ήταν τότε με τη Γιουροβίζιον, με το κομμάτι της Παπαρίζου, το "The light in our soul" το 2005. Βίωσα έναν κομπλεξισμό, μια μιζέρια από κάποιους ανθρώπους. Τότε ήμουν φαβορί, γιατί ήταν πολύ άδικο αυτό που είχε γίνει. Τότε οι Έλληνες επέλεγαν το τραγούδι που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα για τη Γιουροβίζιον, το τραγούδι μου ήταν φαβορί και αποφάσισαν να το σταματήσουν.

Ανακάλυψαν τυχαία ότι το τραγούδι βρισκόταν σε έναν δικτυακό τόπο, το έστειλαν στα κίτρινα τηλεοπτικά κανάλια και δημιουργήθηκε μεγάλο σκάνδαλο.

Αποκλείστηκα από το διαγωνισμό, ενώ το τραγούδι δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα. 
Έχασα μια μεγάλη ευκαιρία και σαν συνθέτης, ίσως τότε γινόταν μια διεθνής επιτυχία και αυτό είναι ένα γεγονός που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να μην είχε συμβεί, θα ήθελα το τραγούδι να είχε εκπροσωπήσει τότε την Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία». 

ΠΗΓΗ Εφημερίδα Ροδϊακή
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ