Γνωστός ράπερ σνόμπαρε τα βραβεία του Mad: γιατί δεν εμφανίστηκε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:47
30/6/2015

Γνωστός ράπερ σνόμπαρε τα βραβεία του Mad: γιατί δεν εμφανίστηκε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Πέτρος Δινάλης, ο γνωστός ράπερ Master Tempo δεν εμφανίστηκε τελικά στα χτεσινοβραδινά βραβεία του Mad και δικαιολόγησε ο ίδιος την απουσία του αυτή.  

Ο Έλληνας ράπερ κρέμασε τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιζόταν και εξήγησε με ένα μακροσκελές κείμενο μέσω Facebook, τον λόγο που δεν πήγε στα μουσικά βραβεία:


«ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ MAD.

Όταν η χώρα δακρύζει, δικαιούμαι να γελάσω?? Η καριέρα του κάθε καλλιτέχνη μακροζωεί, φυτοζωεί ή πεθαίνει από τον κόσμο, το κοινό.
Σήμερα η χώρα ζει την πιο δύσκολη στιγμή της. Κι εγώ είμαι υποψήφιος για 2 βραβεία mad. Υποψηφιότητες που πιστεύω αξίζω. Βραβεία που θα ήθελα να κερδίσω.
Όμως μέσα μου δεν βράζει η προσμονή της νίκης. Ούτε η χαρά της προετοιμασίας. Μέσα μου νιώθω μόνο πόνο και πρωτόγνωρα συναισθήματα φόβου για το μέλλον. Το δικό μου. Το δικό σας. Των παιδιών και ενηλίκων που γνωρίζω στις συναυλίες μου. Που παλεύουν για το καλύτερο αύριο. Ή είναι τόσο μικροί ακόμα που τους χρωστάμε ΕΜΕΊΣ το καλύτερο αύριο.

Νιώθω λοιπόν ότι αν περπατήσω κόκκινο χαλί ντυμένος στα καλύτερα μου και κάνω ότι "όλα είναι τέλεια" και "η ζωή συνεχίζεται" θα είμαι ψεύτικος. Απέναντι στον κόσμο που αγάπησε τη μουσική μου. Απέναντι στον κόσμο που σήμερα φοβάται για το αύριο. Απέναντι στον εαυτό μου.

Δεν θα πάω στα #‎madawards. Δεν μπορώ. Δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση μου. Πιστεύω θα ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους καναλιού και χορηγών να τα μετέφεραν σε επόμενη ημερομηνία. Μακριά από την πιο ιστορική μέρα μετά την μεταπολιτευση κατά την γνώμη πολλών.
Ίσως δεν γίνεται. Ίσως δεν μπορούν. Δεν κατηγορώ κανένα που θα μετέχει ή θα παρευρεθεί. Σας γράφω απλά την αλήθεια μου που ρέει χωρίς λογοκρισία από την καρδιά μου.
Η φωτογραφία είναι από τα ρούχα που θα φορούσα σήμερα. Ευχαριστώ πολύ τον υπερταλαντούχο σχεδιαστη @nicolaos_p για την εμπιστοσύνη του και τον χρόνο που αφιέρωσε για ένα ρούχο που του άξιζε να το δει στη σκηνή και όχι στην ντουλάπα & την @elena_gerarhaki για την υπερπολύτιμη βοήθεια της.
Μακάρι να βγούμε από αυτή την περιπέτεια σύντομα».

O ίδιος o ράπερ ήταν μάλιστα υποψήφιος σε 2 κατηγορίες στα βραβεία MAD VMA 2015  και από νωρίς χτες το πρωί είχε εξηγήσει:

Καλή εβδομάδα σε όλους.
Δεν νιώθω καλά να μιλήσω για μουσική, για live, για βραβεία σήμερα.
Αν και η ονομαστική εορτή μου συνδυάζεται και με 2 υποψηφιότητες στα#‎madawards για τις οποίες είμαι περήφανος, το μυαλό και η καρδιά μου είναι ΜΌΝΟ στη χώρα μας.
Είναι μια πρώτη μέρα της να πλέει σε αχαρτογράφητα νερά.
Μοιράζομαι μαζί σας μόνο την ελπίδα μου να επιπλεύσουμε σε αυτά υπεύθυνα και με ψηλά το κεφάλι και να μη βουλιάξουμε.
ΜΌΝΟ #‎mazi και ενωμένοι κάτι θα καταφέρουμε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ