Γνωστός ηθοποιός στα συσσίτια της εκκλησίας! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:14
29/1/2015

Γνωστός ηθοποιός στα συσσίτια της εκκλησίας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε και για τα συσσίτια που έπαιρνε από την εκκλησία για έναν χρόνο μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Νικόλαος Καραγκιαούρης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πέρυσι συμμετείχε και στο just the 2 of Us, στο παρελθόν αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες και για αυτές μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩweekly.

«Έχει τύχει να περάσω με 2 ευρώ το μήνα. Δεν με ενδιέφερε. Είχα στέγη και ρύζι στο ντουλάπι. Υπήρξαν αρκετά καλοί άνθρωποι, φίλοι και γείτονες, όπου πήγαινα και έτρωγα σε εκείνους. Δεν είχα αυτοκίνητο και κυκλοφορούσα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Είχα το νου μου σε κάθε στάση, μην τυχόν και μπει κάποιος ελεγκτής, ώστε να προλάβω να βγω πριν με πιάσει χωρίς εισιτήριο και ξεφτιλιστώ. Τελικά συνέβη κι αυτό. Έγινα ρεζίλι, αλλά δεν πειράζει. Μου είχαν επίσης κόψει πολλές φορές το ρεύμα και το τηλέφωνο» δηλώνει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Δεν τα διηγούμαι με τη δραματικότητα του τύπου ''Πωπω! Τι πέρασα!''. Είναι κάτι που το έχει ζήσει ο μισός τουλάχιστον πληθυσμός της χώρας μας, και σίγουρα πολλοί το αντιμετωπίζουν και τώρα που μιλάμε. Για τουλάχιστον έναν χρόνο, έπαιρνα συσσίτιο από την εκκλησία. Πήγαινα με το ταπεράκι μου κάθε μέρα και έπαιρνα το φαγητό μου. Συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια. Αλλά ακόμα και όταν δεν είχα ούτε τα βασικά, αν έβλεπα ότι ένας άνθρωπος δίπλα μου είχε μεγαλύτερη ανάγκη, έδινα ο, τι μπορούσα. Όταν δίνεις, η ίδια η ζωή στα επιστρέφει διπλάσια. Δεν το έκανα βέβαια με την λογική της ανταπόδοσης» 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ