Γνωστός ηθοποιός δηλώνει εθισμένος στο σεξ & ΔΕΝ είναι ο Σπαλιάρας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:16
22/2/2017

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει εθισμένος στο σεξ & ΔΕΝ είναι ο Σπαλιάρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στο σεξ και τις κατακτήσεις του. Και μπορεί τον Γιάννη Σπαλιάρα να μην τον φτάνει αφού κατά δήλωσή του έχει πάει με 3.800 γυναίκες (άρα υπολέιπονται άλες 200 για να τον φτάσει) αλλά έχει να διηγηθεί πολλές πικάντικες ιστορίες.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τον Νίκο Ζιάγκο που δηλώνει εθισμένος στο σεξ και μιλάει για όλα στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ. 

«Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη. Είναι σαν να σε βάζουν σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο κάθε μέρα να σε κάνουνε με 300 χιλιόμετρα βόλτα, ο οργανισμός σου είναι φουλ αδρεναλίνη.»

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο YES  ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τα όργια που οργάνωνε με φίλους όπου οι γυναίκες πήγαιναν είκοσι-είκοσι και το εσκαγε από την πίσω πόρτα επειδή δεν μπορούσε να κάνει άλλο σεξ. Όσο για το αν υπήρξε πιστός σε σχέση έχει απατήσει τουλάχιστον 9 με 10 φορές ενώ η πρώην συζυγός του τον έπιασε με την κολλητή της πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. 

Κατά δήλωσή του μέχρι την ηλικία των 39 είχε πάει με 3.200 γυναίκες και μέχρι το 2015 το νούμερο άγγιζε τις 3.800. 
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ