Γνωστό ζευγάρι χωρίζει ενάμιση χρόνο μετά το γάμο; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:14
8/9/2014

Γνωστό ζευγάρι χωρίζει ενάμιση χρόνο μετά το γάμο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ενάμιση χρόνο μετά το γάμο τους και γνωστό ζευγάρι της showbiz, που έχει απασχολήσει με τη σχέση του είναι στα πρόθυρα διαζυγίου!

Ο λόγος για τη Νικόλ Κοτοβός (πρώην σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου) και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο (πρώην σύντροφος της Δήμητρας Ματσούκα) οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, περνούν σοβαρή κρίση στο γάμο τους. Βέβαια, τούτη δεν ειναι η πρώτη φορά που οι φήμες τους θέλουν στα χωρίσματα, αφού και τον περασμένο χειμώνα και πάλι ακούγονταν ότι υπήρχαν σοβαρά προβληματα στο γάμο τους, που τότε μάλιστα, μετρούσε μόλις 9 μήνες (παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2013).

Ωστόσο, τότε το ζευγάρι με κοινές εμφανίσεις διέψευσε τις φήμες. Τώρα, όμως,φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, αφού σύμφωνα με τη Realnews, η Κοτοβός έφυγε για Νέα Υόρκη, προκειμένου να ηρεμήσει και να σκεφτεί τι θα κάνει με τον γάμο της. Αν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  σκέφτεται σοβαρά να μείνει μόνιμα εκεί καθώς όλα δείχνουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός αυτή τη φορά.

«Θέλουν και οι δυο να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, κάτι τέτοιο όμως μπορεί πολύ δύσκολα να συμβεί, αφού το χάσμα ανάμεσά τους είναι πλέον τεράστιο. Η Νικόλ σκέφτεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο να μείνει και πάλι μόνιμα στην Αμερική, όπου ζει η μητέρα και ο πατριός της. Άλλωστε στην Ελλάδα δεν την κρατά πλέον τίποτα. Μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεών της, δεν κατάφερε να κινηθεί επιχειρηματικά όπως ήθελε, με αποτέλεσμα να βαραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στο γάμο της με τον Αχιλλέα», δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.

Όσο για τον Βιγκόπουλο; Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη πηγή... «Αυτόν τον καιρό είναι πιεσμένος λόγω ιδιαίτερα αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι που ενέτεινε ακόμα περισσότερο το βαρύ κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ