Γνωστό μοντέλο: Βαθύ λαρύγγι μπροστά σε λουόμενους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:21
26/7/2013

Γνωστό μοντέλο: "Βαθύ λαρύγγι" μπροστά σε λουόμενους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είπαμε, καλοκαίρι είναι, ζέστη έχει, οι κάθε φύσεως εξάψεις χτυπάνε κόκκινο, αλλά όχι κι έτσι, βρε παιδιά. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε παραλία της Λευκάδας οι λουόμενοι τα είδαν σχεδόν όλα και για το σχεδόν φρόντισε μία πετσέτα. Διαφορετικά, θα τα είχαν δει όλα κυριολεκτικά.

Τι συνέβη; Γνωστό μοντέλο πήγε για μπάνιο με τον αγαπημένο της, γόνο γνωστής οικογένειας, αλλά δεν περιορίστηκαν σε αυτό…

Σε κάποια φάση που ο αγαπημένος της ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, η κοπέλα έσκυψε από πάνω του -ναι, χαμηλά χαμηλά, καλά κατάλαβες- έβαλε μία πετσέτα πάνω από το κεφάλι της –να μη φαίνεται κιόλας- και του έκανε στοματικό έρωτα ντάλα μεσημέρι.

Τι έκαναν οι λουόμενοι; Όπως καταλαβαίνεις, είχαμε διάφορες αντιδράσεις. Κάποιοι δυσφόρησαν. Γιατί, άραγε… Ίσως επειδή θα υπήρχαν και παιδιά εκεί; Ε, σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν το λες.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν κάποιους άντρες στην παραλία να ζηλεύουν τις στιγμές απόλαυσης του νεαρού, ενώ δεν έλειψαν κι οι λουόμενοι- παπαράτσι που έβγαλαν τα κινητά τους και ξύπνησε ο Σειρηνάκης μέσα τους.

Πηγή: dete

Ν.Ε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ