Γνωστή ηθοποιός ήθελε να κάνει τον Τσίπρα προξενιό στη κόρη της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:47
5/10/2015

Γνωστή ηθοποιός ήθελε να κάνει τον Τσίπρα προξενιό στη κόρη της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγο το χαμόγελό του, λίγο το γλυκό το πρόσωπο, λίγο αυτό που βγάζει του "καλού παιδιού", ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει περιζήτητος στον γυναικείο πλυθυσμό. Μάλιστα, για τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι ο γιος που θα ήθελαν ή ακόμα και ο γαμπρός.

Και στη δεύτερη περίπτωση ανήκει πολύ γνωστή ηθοποιός του ποιοτικού ρεπερτορίου. Μάλιστα, η μεγάλη κυρία του θεάτρου, που είναι και βουλευτής του Σύριζα, δε δίστασε να αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήθελε να τον γνωρίσει στην κόρη της και να της τον κάνει προξενιό. Αλλά, μετά έμαθε ότι ήταν δεσμευμένος.

 

Ο λόγος για την Άννα Βαγενά, η οποία αποκάλυψε τα "σχέδια" της στο ένθετο secret. 

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον ξέρω πολλά χρόνια. Τον είχα εντοπίσει από όταν μπήκε επικεφαλής στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων. Από τότε είπα “αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός”, και όπως όλες οι γυναίκες, οι μεγάλες που έχουν παιδιά, είπα: “Αχ, τι ωραία. Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου”. Δεν ήξερα ότι το παιδί ήταν δεσμευμένο. Ήθελα να του κάνω προξενιό την κόρη μου. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Αλέξη για γιο ή για γαμπρό. Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, δεν ήξερα ότι είχαν σχέση», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ