Γνωστή δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί επειδή ζήτησε απόδειξη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:41
30/7/2021

Γνωστή δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί επειδή ζήτησε απόδειξη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσα αποκάλυψε η ίδια για το περιστατικό 

Η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου μίλησε για ένα δυσάρεστο πρόσφατο περιστατικό, κατά το οποίο οδηγός ταξί την παρέσυρε με το όχημά του επειδή του ζήτησε απόδειξη.

Μαρία Ιωαννίδου: "Κι εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση"

 

"Μου δίνει πολύ λίγα ρέστα. Όταν τον ρώτησα, μου είπε πως η διαδρομή ήταν 13,30 ευρώ ενώ το ταξίμετρο ήταν νεκρό. Και μου έδειξε μια εφαρμογή. Από ότι μου εξήγησαν αργότερα, αυτή η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο 'κλέβουν' οι οδηγοί ταξί, που δεν είναι επαγγελματίες και δη σωστοί, τους τουρίστες" είπε η δημοσιογράφος, αναφέροντας πως όταν προσπάθησε να βγει από το ταξί, εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πόδια και το χέρι της. "Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ! Η διαφορά ήταν 7 ευρώ".

Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια...για μια μαγειρίτσα

 

"Βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα, πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος και για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω, είτε αυτόν είτε την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασέρνει περίπου δύο μέτρα. Το χέρι μου και η τσάντα μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο, με χτυπάει και βαράει και η πόρτα πάνω μου" συνέχισε η άτυχη γυναίκα. Φεύγει γρήγορα, μπαίνει στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά. Του φωνάζω για την τσάντα μου! Ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού και μου πετάει την τσάντα στο πεζοδρόμιο", πρόσθεσε η ίδια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ