Γκρέυ: Αποκάλυψη - βόμβα για Θεοδωρίδου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
21:23
11/4/2015

Γκρέυ: Αποκάλυψη - βόμβα για Θεοδωρίδου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Καίτη Γκρέυ. Η μεγάλη τραγουδίστρια μίλησε για πολλά και από τα "βέλη" της δεν γλίτωσε ούτε η Νατάσσα Θεοδώριδου!

Η Γκρέυ δε διστασε να εκφράσει τα συναισθήματα πικρίας που έχει μέσα της για τη δημοφιλή τραγουδίστρια και όπως εξηγεί, έχει τους λόγους της. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα αποκάλυψε μια άγνωστη σχέση που είχαν οι δυο τραγουδίστριες.

 

«Θα κάνω ένα παράπονο για την Νατάσσα Θεοδωρίδου: Μόλις την άκουσα στα πρώτα της βήματα πίστεψα πως αν δεν είχαν «φύγει» όλοι οι μεγάλοι συνθέτες, θα μπορούσε να ερμηνεύσει εξαιρετικά το λαϊκό τραγούδι μια και η χροιά της φωνής της είναι για αυτό το είδος. Και την είχαμε στηρίξει με τον Μπιθικώτση. Όμως σε μια τιμητική εκπομπή που μου έκανε η Σεμίνα Διγενή και την είχε καλέσει και εκείνη δεν ήρθε. Και πικράθηκα πολύ. Γιατί δεν αγαπώ μόνο τους τραγουδιστές που έχουν καλή φωνή, αλλά κυρίως αυτούς που είναι φιλότιμοι και σέβονται τους παλιούς καλλιτέχνες. Και νομίζω ότι η Θεοδωρίδου δεν σεβάστηκε το όνομά μου. Με πίκρανε. Όμως δεν παύω να λέω ότι είναι μια εξαιρετική φωνή», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ