Γκέντσογλου: Σπάει τη σιωπή & μιλά για Ηλιάδη - μωρό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:49
9/4/2014

Γκέντσογλου: "Σπάει" τη σιωπή & μιλά για Ηλιάδη - μωρό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά τον κακό χαμό και το... σύστριγγλο που προκλήθηκε από τα νέα της εγκυμοσύνης της Αγγελικής Ηλιάδη, ο Σάββας Γκέντσογλου "σπάει" τη σιωπή του και για πρώτη φορά μιλάει για όλα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε τη δική του απάντηση σε όλα όσα γράφονται και ακούγονται για τη σχέση του με την αοιδό, ενώ αποκαλύπτει τα σχέδια τους για το μωρό και το γάμο.

Σε εκείνους που λένε ότι δεν ήταν η ώρα να γίνει πατέρας (πρώτη και καλύτερη το είπε η μητέρα του) ο Γκέντσογλου απαντά: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει, αλλά εφόσον όλοι το κάνουμε, ας αναλογιστούμε τελικά πώς ούτε εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Παλαιότερα έκανα κι εγώ σχέδια για το μέλλον. Είδα όμως ότι δεν έχει νόημα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξυπνάω υγιής και να ζω αυτά που έχει να προσφέρει η κάθε μέρα».

Για την Ηλιάδη και τις βολές που δέχεται, λέει:  «Όπως είπες έχοντας περάσει πράγματι πολλές δυσκολίες, το να την κρίνουν επειδή ο Θεός της έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο, μόνο γέλια της προκαλεί. Κι αυτό που αγαπώ σε κείνη από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε είναι ότι με κάνει κι εμένα να γελάω κι έτσι δένει η υπέροχη χημεία που υπάρχει ανάμεσά μας».

Για τα δημοσιεύματα που λένε ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι, λέει: «Δύσκολο το βλέπω τουλάχιστον σύντομα. Άστους να λένε, αυτό έχω να απαντήσω σε όλα όσα ακούω και βλέπω να λέγονται και να γράφονται».

Πηγή - συνέντευξη: Gazzetta

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ