Γιώρκας: Ο γάμος του με την Ράπτη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:56
27/8/2014

Γιώρκας: Ο γάμος του με την Ράπτη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ήταν να μην το πάρουν απόφαση η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους. 

Άπαξ και το ζεύγος τα συμφώνησε, δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα να μιλήσει στις συνεντεύξεις του για αυτό που ζουν. Έτσι, ο νεαρός αοιδός απαντά στις τελευταίες φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την όμορφη βουλευτίνα, ενώ παραδέχεται δημοσίως ότι δεν του πήρε πολύ για να καταλάβει ότι εκείνη είναι ο άνθρωπός του!

 

 «Όταν αρχίσαμε να συζητάμε, κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που μου προκαλούσε το ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς. Μετά ακολούθησαν και τα συναισθήματα, που πολλές φορές το μυαλό δε μπορεί να ελέγξει. Ήταν έρωτας με την πρώτη συζήτηση. Ήταν κάτι που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή μας και έδεσε πολύ γλυκά», παραδέχεται στο περιοδικό ΟΚ.

 

 

Και συνεχίζει με τις φήμες περί γάμου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν ισχύουν. Αν ήταν να παντρευτούμε, δε θα το έκρυβα. Η Έλενα εξέφρασε την επιθυμία για γάμο και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Ξέρω πως το θέλει, ξέρει πως το θέλω αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

 

Και καταλήγει: «Τα ζητήματα αυτά που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να παντρευτώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και πιο συγκεκριμένα στην κωμόπολη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Αλλά ακόμη και αυτό που λέω τώρα μπορεί να αλλάξει στην πορεία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ