Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Οι τρυφερές αναρτήσεις του ζευγαριού για την επέτειο τους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:10
24/6/2021

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Οι τρυφερές αναρτήσεις του ζευγαριού για την επέτειο τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Χρόνια μας πολλά παλιοκόριτσο μου!!!»

Τρία χρόνια παντρεμένοι έκλεισαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 23/6/18 και λίγο αργότερα ήρθε να ολοκληρώσει τον έρωτας τους ο πρώτος τους γιος!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η χορογράφος θέλησε να μοιραστεί αυτή τη σημαντική στιγμή. 

«23/6/18. Στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος,τ α χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι απο την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη»μας με τις παραδόσεις του γάμου».
Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αλήθινα…3 years wedding anniversary». 

Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο βίντεο από εκείνη την ημέρα του γάμου. «3 χρόνια πέρασαν και θα μπορούσα να ξανά χορέψω μαζί σου 3000 χορούς ακόμα. Τι ωραία που ήταν. Τι ωραία που είναι. Χρόνια μας πολλά παλιοκόριτσο μου!!!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ