Γιώργος Λιάγκας & Αθηναΐς Νέγκα: Η επίσημη ανακοίνωση για τον συμβιβασμό τους | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:02
29/3/2017

Γιώργος Λιάγκας & Αθηναΐς Νέγκα: Η επίσημη ανακοίνωση για τον συμβιβασμό τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ύστερα από έβδομάδες έντασης μεταξύ τους, τελικά, φαίνεται ότι η γνωστή παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του διάσημου παρουσιαστή.

Εξωδικαστικά φαίνεται ότι τα «βρήκαν» η Αθηναΐς Νέγκα και ο Γιώργος Λιάγκας όπως διαβάζουμε σε επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, γνωστοποιήθηκε πως η Αθηναϊς Νέγκα απέσυρε τη μήνυση, μετά την ικανοποίηση του αιτήματός της από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα.

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων»

 Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να θυμηθείς ακριβώς τι είχε συμβεί μεταξύ τους

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ