Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είχε παρεξηγηθεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
1:52
24/11/2021

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είχε παρεξηγηθεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσα είπε στο "Στούντιο 4"

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4” βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είχε παρεξηγηθεί τα τελευταία χρόνια με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. 

Νίκος Μουτσινάς: "Θέλω δύο παιδιά - Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα"

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε τα εξής:

"Τη στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε γιατί δημιουργήθηκε αυτή η παρεξήγηση. Όταν έγραφα την 'Εθνική Ελλάδος', ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω. Άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια παχουλή που να πέφτει στον πάγο. Ήθελα να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Σαν φυζίκ δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω ότι 'Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ'. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ντρεπόμουν. Της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Υπεκφυγές. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε, οπότε σε κάποια φάση μου λέει 'εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση'. Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμια χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία. Ένιωσα περισσότερο καλά να πω αυτό που έχω μέσα μου παρά να κάνω τον χαριτωμένο.. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις”.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ