Γιατί ο Ρέμος δεν κάλεσε τον Λιάγκα στη βάφτιση; - Όλη η αλήθεια! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:22
29/10/2015

Γιατί ο Ρέμος δεν κάλεσε τον Λιάγκα στη βάφτιση; - Όλη η αλήθεια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί το μυστήριο της βάφτισης της κόρης του Αντώνη Ρέμου να έγινε αυστηρά σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως, μετά ακολούθησε δεξίωση στη Γλυφάδα και αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz έδωσαν το «παρών» τους. 

Και σε πολλές περιπτώσεις (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε) οι καλεσμένοι ήταν έκπληξη. Έκπληξη, όμως, ήταν και η απουσία κάποιων άλλων. Όπως του Γιώργου του Λιάγκα!

 

Ω ναι. Ο Λιάγκας και η Φαίη η Σκορδά δεν ήταν στη βάφτιση και απορήσαμε. Μα δεν είναι φίλοι οι δύο άνδρες; Είναι, όπως έχει πει ο Λιάγκας ουκ ολίγες φορές. Δεν ήταν συνεργάτες στο Voice; Ήταν. δεν τον είχε καλέσει ο Λιάγκας το Ρέμο στη βάφτιση του δικού του γιου τον περασμένο Μάιο; Τον είχε καλέσει. Άλλο, αν εκείνος δεν πήγε επειδή γιόρταζε η αβάφτιστη τότε κόρη του, Ελένη!!!

 

 

Γιατί, λοιπόν, ο τραγουδιστής δεν τον κάλεσε στην προσωπική αυτή στιγμή; Τουλάχιστον να ανταποδώσει την πρόκληση και ας μην πήγαινε το ζεύγος του Πρωινού. Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Λιάγκας, μέσα από το Πρωινό.

 

«Δεν είμαστε φίλοι με τον Ρέμο! Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλείς, προφανώς, τους πολύ φίλους σου και τους δικούς σου ανθρώπους», είπε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ