Γιατί η Ελένη ονόμασε Μαρίνα την κόρη της; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:34
31/8/2015

Γιατί η Ελένη ονόμασε Μαρίνα την κόρη της;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη βάφτισε «Μαρίνα» την κόρη της, τα σενάρια και οι υποθέσεις για την επιλογή του ονόματος δίνουν και παίρνουν. 

Αρχικά, πιστέψαμε ότι το όνομα της μικρούλας ήταν επιλογή των τριών παιδιών της παρουσιάστριας, που ήταν και οι νονοί της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει.

 

Ένα άλλο σενάριο που έπαιξε από την αρχή και μοιάζει με επικρατέστερο, είναι το όνομα να είναι επιθυμία του Ματέο Παντζόπουλου, αφού έτσι έλεγαν την αγαπημένη του γιαγιά, μητέρα της μητέρας του. Εξάλλου, Μαρίνα λένε και την πρώτη του εξαδέλφη.

 

Άλλο ένα σενάριο είναι να της έδωσαν το όνομα αυτό, επειδή της Αγίας Μαρίνας (17/7) είτε τα ζευγάρι να έμαθε τα νέα της εγκυμοσύνης είτε να έγινε τότε η σύλληψη!!! Και συνεχίζονται τα σενάρια και οι θεωρίες, με μία τελευταία να θέλει το όνομα να είναι έμπνευση της Ελένης, επειδή μέσα περιέχει το «ρο» και «άλφα». Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχει κόλλημα με τα συγκεκριμένα γράμματα και βάσει αυτών επιλέγει και τα ονόματα στις κόρες της: Λάουρα, Βαλέρια και τώρα Μαρίνα!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ