Γιατί έχει εξαφανισθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:45
5/6/2015

Γιατί έχει εξαφανισθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καιρό έχουμε να δούμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε δημόσια εμφάνιση, σε αντίθεση με την Ζέτα Μακρυπούλια. 

Ακόμα και σε… παπαράτσι στιγμές, σπάνια θα δούμε κάπου τον τραγουδιστή. Πού βρίσκεται, λοιπόν, ο Χατζηγιάννης; Και γιατί δε συνοδεύει τη Ζέτα στις εξόδους;

 

Περνάει κρίση η σχέση τους; Όχι, είναι η απάντηση. Ο τραγουδιστής είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ προτιμά να μένει περισσότερο στο σπίτι ή να πηγαίνει σε μέρη που δεν έχει πολυκοσμία. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο Χατζηγιάννης τον τελευταίο καιρό έχει κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά από διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του.

 

Έτσι, προτιμά να περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι που μένει με τη Μακρυπούλια, στη Γλυφάδα και είναι και ο μόνος άνθρωπος που περνάει αρκετές ώρες μαζί του. Εξάλλου, εκείνη τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και απόφαση. Όσο για τα επαγγελματικά του, που η αλήθεια είναι ότι δε βρίσκονται και στην καλύτερη τους φάση – σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια – φέτος έχει κανονίσει λίγες εμφανίσεις, ενώ το ζευγάρι θα περάσει μεγάλο διάστημα των διακοπών του στην Πάρο, όπου έχουν σπίτι.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ