Γιατί είχε εξαφανιστεί ο γιος της Πωλίνας; Όλη η αλήθεια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:51
11/7/2016

Γιατί είχε εξαφανιστεί ο γιος της Πωλίνας; Όλη η αλήθεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τις ώρες αγωνίας που πέρασε μετά την εξαφάνιση του γιού της μίλησε η Πωλίνα και αποκάλυψε το λόγο. Η τραγουδιστρια εξέφρασε την πικρία της για τα "σενάρια αλά Φώσκολου" όπως χαρακτηριστικά είπε που είχαν αρχίσει να παίρνουν το φως της δημοσιότητας. 

Στις 5 Ιουνίου, απόγευμα Κυριακής η τραγουδίστρια βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί το γιό της Αποστόλη που μετά από τηλέφωνική επικοινωνία της προηγούμενης ημέρας την είχε ενημερώσει πως θα έρθει στην Ελλάδα με την εν λόγω πτήση. Ο νεαρός δεν αποβιβάστηκε ποτέ στο Ελ Βενιζέλος στην πτήση από Γλασκώβη, το ηελέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο και η περιπέτεια της Πωλίνας και της οικογένειάς της ξεκίνησε. 

Η επόμενη κίνησή της ήταν να καταθέσει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία για να έχει προσβαση στη λίστα των επιβατών ενώ μετά τη δήλωση εξαφάνισης η αστυνομία ενημέρωσε την Ιντερπόλ, αφού ο νεαρός βρισκόταν στο εξωτερικό και εκεί η ΕΛ.ΑΣ δεν είχε δικαιοδοσία.

Τα σενάρια για την εξαφάνιση του νεαρού οργίαζαν με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμη και για σύλληψη στη Ρουμανία. 

Ποιά είναι όμως η αλήθεια; 

 

Όπως αποκαλύπτει η Πωλίνα ο νεαρός υπέστη νευρικό κλωνισμό μετά από κλοπή. Του έκλεψαν ότι υπήρχε πάνω του κι αυτό σε συνδιασμό με την πίεση των τελευταίων μηνών τον κλόνισε. 

 

Χάθηκαν όλα. Του έκλεψαν ότι υπήρχε πάνω του και μέσα στην κρίση πανικού, ένα παιδί 21 ετών μπορεί να πάθει ένα νευρικό κλονισμό. Γράφτηκαν χιλιάδες αηδίες. Ότι μίλησα για απαγωγή, που δεν μίλησα, ότι τον συλλάβανε στο Βουκουρέστι. Εδώ δεν μιλάμε ούτε για ένα ''κέρατο'', ούτε για κάποιον που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, μιλάμε για ένα παιδί. Δεν μπορείς να βγάζεις σενάρια για να βγάλεις το θέμα, τη στιγμή που ακόμα δεν ξέραμε τίποτα, δεν ξέραμε αν ζούσε. Όταν ένα παιδί παθαίνει νευρικό κλονισμό, τι κάνεις; Και το βρίσκουν. Και πρέπει να πας και  να νοσηλευτεί για να ταξιδέψει μετά; Πώς όλο αυτό μεταφράζεται σε ένα σενάριο του Φώσκολου; Ήταν μέσα σε μια πίεση τον τελευταίο καιρό, δήλωσε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ