Γιατί έφυγε από το «Greek Idol» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:20
11/6/2010

Γιατί έφυγε από το «Greek Idol»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Είχε δηλώσει πως θα είναι η «Ferrari» του «Greek Idol»... Τελικά, μάλλον κάτι σε smartaki μας κάνει ο Χρήστος Τσακίρης, που αποχώρησε οικειοθελώς αλλά και επεισοδιακά από το talent show το βράδυ της Τρίτης.

 

Είχε δηλώσει πως θα είναι η «Ferrari» του «Greek Idol»... Τελικά, μάλλον κάτι σε smartaki μας κάνει ο Χρήστος Τσακίρης, που αποχώρησε οικειοθελώς αλλά και επεισοδιακά από το talent show το βράδυ της Τρίτης.

Τα παρατράγουδα είχαν ξεκινήσει από το live της Δευτέρας, όταν ο Χρήστος ήρθε σε έντονη κόντρα με την κριτική επιτροπή. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι για το λαϊκό τραγουδιστή φαίνεται πως ήταν η απόφαση της παραγωγής όλοι οι παίκτες να ερμηνεύσουν ξένα κομμάτια στο live της επόμενης Δευτέρας.

Μόλις του το ανακοίνωσαν, ο Θεσσαλονικιός πωλητής εσωρούχων ξέσπασε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κριτικής επιτροπής, αναφέροντας ότι υπάρχει μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του. Μάλιστα, θυμήθηκε και πάλι το θέμα της φωτογραφίας των παιδιών του και τα ειρωνικά σχόλια που υποστηρίζει πως δέχτηκε.

Οι άνθρωποι της παραγωγής προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. Έτσι, έχει ήδη κληθεί να επιστρέψει η Αντιγόνη Ψυχράμη και αν δεν δεχτεί, η παραγωγή θα καλέσει πίσω στο talent show τον Γιώργο Ντούρο. Πάντως, κύκλοι του καναλιού της Κάντζας επισήμαιναν με νόημα πως «είναι δικαίωμα του καθενός να αποχωρήσει και κανείς δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι». Όσο για την επίθεση του Χρήστου στην κριτική επιτροπή, «η δουλειά της επιτροπής είναι με τα σχόλιά της να βοηθάει στη βελτίωση των παικτών. Δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση του Χρήστου είτε προς θετική είτε προς αρνητική κατεύθυνση. Εξαρτάται από τον κάθε συμμετέχοντα πόσο αντέχει την κριτική που του ασκείται».

Σύμφωνα με τις φήμες, ο Χρήστος αποχώρησε και για προσωπικούς λόγους, επειδή τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το γάμο του, καθώς η γυναίκα του δεν ήθελε να του μιλήσει στο τηλέφωνο όταν έμαθε πως κάποια βράδια είχε μείνει εκτός σπιτιού «Greek Idol».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ