Γιατί δεν μιλιέται ο Μαργαρίτης με τον αδελφό του; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:43
4/8/2014

Γιατί δεν μιλιέται ο Μαργαρίτης με τον αδελφό του;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα αδέρφια  Βάιος και Γιώργος Μαργαρίτης έχουν να μιλήσουν περίπου 30 χρόνια σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και όπως φαίνεται τα δυο αδέρφια δεν έχουν πλέον καμία σχέση.  

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε καμία σχέση με τον αδελφό μου. Γεγονός που οφείλεται σε μία οικονομική ρήξη, η οποία δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70», αποκάλυψε ο Βάιος.

Και πότε ξεκίνησαν όλα;  Ο Βάιος  ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν την περίοδο 1978 - 1979, όταν ο  Γιώργος Μαργαρίτης άνοιξε ένα μπουζουξίδικο στη Γλυφάδα, την Ανεμώνα. Επειδή δεν μπορούσε να βγάλει άδεια στο όνομά του, ζήτησε από τον Βάιο να μπει  και έτσι ο αδερφός του βρέθηκε πνιγμένος στα χρέη.

«Ο Γιώργος κατά καιρούς άνοιγε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά γι' αυτό το μαγαζί, για λόγους που δεν θέλω να πω, δεν μπορούσε να πάρει άδεια. Εγώ που τότε ήμουν 28 χρονών δεν του έφερα αντίρρηση όταν μου ζήτησε να βγει η άδεια στο όνομά μου. Έτσι, τρία χρόνια μετά έφαγα μεγάλο λούκι με χρέη στην Εφορία, στο ΙΚΑ, μέχρι και ένταλμα σύλληψης είχα στην πλάτη μου. Για μια δεκαετία δούλευα για να πληρώνω τα χρέη του μαγαζιού. Τα καλύτερα μου χρόνια είχα να ασχοληθώ με τα χρωστούμενα του... κυρίου και όχι  να αφοσιωθώ στην καριέρα μου. Ε, από τότε δεν μιλάμε», πρόσθεσε ο Βάιος Μαργαρίτης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ