Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα: Νέα δημόσια εμφάνιση μαζί με την κόρη τους [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:23
12/12/2019

Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα: Νέα δημόσια εμφάνιση μαζί με την κόρη τους [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το κοσμικό ζευγάρι παραβρέθηκε στον πρόσφατο γάμο της κόρης του Κώστα Καίσαρη.

Η Αναστασία Καίσαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Thomas Persy, την περασμένη εβδομάδα και ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγους ήταν και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα και την κόρη τους, Κατερίνα.

Το κοσμικό ζεύγος έχει συζητηθεί καθώς εκείνος είναι 63 ετών και εκείνη 27, όμως τα 36 χρόνια που τους χωρίζουν φαίνεται να προκαλούν "πρόβλημα" σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους ίδιους.

Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια σε κοινή παρέα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την εποχή που ο  Γιάννης Κούστας μόλις είχε χωρίσει -και άσχημα μάλιστα- από την τελευταία του σύζυγο, Σοφία Γιαννικοπούλου.

Παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Σορέντο και υποδέχτηκαν την κορούλα τους τον περασμένο Οκτώβρη.

Οι τρεις τους έδωσαν το "παρών" στον λαμπερό γάμο της Αναστασίας Καίσαρη και πόζαραν μαζί με τη μητέρα της νύφης, Χριστιάννα. Η κυρία Κούστα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στη μαύρη τουαλέτα που επέλεξε για την περίσταση. Ιδού και οι αποδείξεις...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ