Γιάννης Κότσιρας: Βόλτα με τους γιους τους και τον Κάρλος - Οι αποκαλύψεις στα hashtags | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:30
20/1/2021

Γιάννης Κότσιρας: Βόλτα με τους γιους τους και τον Κάρλος - Οι αποκαλύψεις στα hashtags

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Κότσιρας ταλαιπωρείται από την καραντίνα και τους περιορισμούς όπως όλος ο κόσμος, όμως από την τόσο ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνουμε όλο, επιλέγει να κρατήσει και μερικά πολύ όμορφα πράγματα που του έδωσε αυτή. Το πιο βασικό από αυτά είναι ο χρόνος που περνά με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Πολλές φορές μοιράζεται στιγμές με τους γιους τους, τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο ενώ η μαμά Κατερίνα Πέρρου εκτελεί χρέη φωτογράφου, όπως για παράδειγμα στις εικόνες επάνω και κάτω.

 

Πριν από λίγο μοιράστηκε ακόμη μία από την πρόσφατη οικογενειακή "κορονοβόλτα" στην Καλλιτεχνούπολή όπου και μένουν. Μαζί τους ο Κάρλος, ο γέρος σκυλάκος τους, ενώ από τα hahstags μαθαίνουμε ότι στόχος είναι να μην γίνουν 300 κιλά και ότι η μαμά τραβά τη φωτογραφία. Ιδού:


"Με μεγαλύτερη παρέα αυτή την φορά. Και το γεροντάκι μας, ο Κάρλος, στην βόλτα μας.
#yiannis_kotsiras #yasalam #coronovoltes #ligoperpatimapringinoume300kila #nikolas #konstantinos #imamaserolofotografou"
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ