Γιάννης Βαρδής: Αυτή είναι η τελευταία συμβουλή του πατέρα του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:13
13/10/2016

Γιάννης Βαρδής: Αυτή είναι η τελευταία συμβουλή του πατέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλα αυτά τα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της μουσικής ο Γιάννης Βαρδής έχει κρατήσει ήπιους τόνους αποφεύγοντας κόντρες και σκάνδαλα.

Φέτος κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή και σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μίλησε για το κατά πόσο βοήθεια ή βάρος ήταν το επίθετό του όταν πρτομπήκε στον χώρο, ενώ αποκάλυψε και την τελευταία συμβουλή του πατέρα του.

 

«Αρχικά, το όνομα, μου άνοιξε μια μεγάλη πόρτα. Σαφώς και με βοήθησε. Με πήρε από το χέρι, με πήγε στην εταιρία του και μου έδωσε τα καλύτερά του τραγούδια. Έμαθα την δουλειά και δεν με άφησε ποτέ να εκτεθώ. Για τέσσερα χρόνια, έκανα φωνητικά από τα καμαρίνια. Για εκείνον, αυτό ήταν ένα σχολείο που έπρεπε να περάσω. Από κάποια στιγμή και μετά, το όνομα δεν ήταν και τόσο βοηθητικό, από την άποψη πως υπήρχε σύγκριση. Αυτές, όμως, οι φορές ήταν λίγες. Δεν θέλησα ποτέ να τον ξεπεράσω και δεν μπορώ καν να τον φτάσω. Αυτό που πάντα ευχόμουν και εξακολουθώ να εύχομαι είναι να παραμείνω στο χώρο».

Ποια ήταν η τελευταία συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του; Ο Γιάννη Βαρδής είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια βαριά περίπτωση. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να μιλάει και παρέλυσε η δεξιά του πλευρά. Παρόλα αυτά, εκείνες τις μέρες έκανε κάτι που δεν συνέβαινε με την υπόλοιπη οικογένεια: Όποτε με έβλεπε, χαμογελούσε. Μολονότι ήταν καταβεβλημένος, μου έσκαγε χαμόγελο. Κοντινοί συγγενείς, μου έλεγαν ‘’Μα γιατί δεν χαμογελάει και σε μας;’’. Δεν ήξερα τι να τους απαντήσω. Επίσης δεν θα ξεχάσω και την τελευταία του συμβουλή: Να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ακολουθήσω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ