Για τα χρήματα που της χρωστούν & τον Τζώρτζογλου μίλησε η Μαρία Γεωργιάδου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:03
22/11/2016

Για τα χρήματα που της χρωστούν & τον Τζώρτζογλου μίλησε η Μαρία Γεωργιάδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή «Celebrity Life Game» μίλησε  η Μαρία Γεωργιάδου για πολλά και διάφορα ζητήματα και  και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου αλλά και ότι δεν έχει πάρει χρήματα από τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε. 

Μιλώντας για  την κατάσταση στην τηλεόραση και το θέατροαποκάλυψε πως δεν έχει πληρωθεί  από γνωστή τηλεοπτική σειρά όπως και άλλοι ηθοποιοί και έχει κινηθεί νομικά. 

 

 

Στη συνέχεια μίλησε και για το ποια είναι η σχέση της  με τον Στράτο Τζώρτζογλου, αλλά  και το πως διαχειρίστηκε το διαζύγιο τους.


«Νομίζω ότι ήταν θέμα πρόθεσης, κυρίως γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό το παιδί, πρέπει να νιώθει μια οικογένεια, ακόμα και αν αυτή η οικογένεια ζει σε χωριστά σπίτια. Είναι ωραίο να νιώθει ότι οι γονείς του δεν έχουν πόλεμο, είχανε αιτίες που τους έκαναν να ζουν χωριστά. Κρατώντας μια καλή, φιλική σχέση νομίζω ότι και εμείς βοηθιόμαστε και αισθανόμαστε ότι κάπου υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι καλός φίλος για εμάς και μας ξέρει καλά. Και έχουμε ένα παιδί που δεν αισθάνεται ότι είναι ένα μπαλάκι ανάμεσα σε δυο γονείς που μισιούνται.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ