Γερολυμάτος: «Τα είχα όλα δίπλα μου, δολοφονίες, ναρκωτικά» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:40
10/2/2017

Γερολυμάτος: «Τα είχα όλα δίπλα μου, δολοφονίες, ναρκωτικά»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν»  και μίλησε για όλα όσα έχουν δει τα μάτια του μέσα στη νύχτα, ενώ συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε πως έχει γίνει ακόμα και δολοφονία δίπλα του.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Ουδέποτε, τα λεφτά που έβγαλα ήταν καθαρά, δικά μου. Δεν αγοράστηκα, δεν πουλήθηκα ποτέ για τίποτα, παρότι μου έτυχαν απίστευτες ευκαιρίες και είμαι υπερήφανος, γιατί πέρασα αλώβητος μέσα από τη νύχτα. Τα είχα όλα δίπλα μου, δολοφονίες, ναρκωτικά, πουτ@νες, γκανιότες, ζιγκολό, τσάτσοι, τα μάτια μου τα είδαν όλα, δεν υπάρχει κάτι που να μην είδα, μέχρι και δολοφονία έγινε δίπλα μου και με πήραν και τα αίματα… τα είδα όλα. Πάντα ήμουν πολέμιος των ναρκωτικών, έχω βοηθήσει κι έχω γλιτώσει αρκετούς καλλιτέχνες, νεότερους την εποχή εκείνη, που είχαν «πέσει» στα ναρκωτικά. Τους βοήθησα και «ξέφυγαν», αποκάλυψε ο Γερολυμάτος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ