Γερμανού: Επιβεβαιώνει το ταξιδάκι με Ιωάννου στο Λονδίνο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:06
16/4/2015

Γερμανού: Επιβεβαιώνει το ταξιδάκι με Ιωάννου στο Λονδίνο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σήριαλ έχει καταντήσει η ιστορία με τη Ναταλία Γερμανού και τον Μάνο Ιωαννου, που επέστρεψε το Πάσχα με νέα "πικάντικα" επεισόδια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Γιατί βλέπεις, η αποκάλυψη ότι το πρώην ζευγάρι έκανε μαζί Πάσχα στο Λονδίνο ήρθε και φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση, ενώ οι φωτογραφίες του νεαρού ηθοποιού με την Βαλέρια Χοψονίδου απο το αεροδρόμιο λίγες μέρες πριν, ήρθαν κι έκαναν μπέρδεψαν περισσότερο την ιστορία.

 

Τα σενάρια έδωσαν και πήραν, ενώ πολλοί αναρωτηθηκαν τι συμβαίνει τελικά. Και ήρθε η Γερμανού κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι στο Λονδίνο.

 

«Είναι αλήθεια ότι μαζί με τον Μάνο Ιωάννου βρεθήκαμε στο Λονδίνο, κάνοντας Ανάσταση, όμως δεν ήμασταν οι δύο μας. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε και πάλι ζευγάρι. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων για το θέμα αλλά θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η συνάντησή μου με τον Μάνο Ιωάννου στο Λονδίνο δεν συνεπάγεται την επανασύνδεσή μας. Διατηρούμε άριστες σχέσεις αλλά σε επίπεδο εκτίμησης και σεβασμού και όχι επανασύνδεσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω και να τονίσω ότι δεν υπάρχει επανασύνδεση» δήλωσε κατηγορηματικά.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ