Γαρμπή: Η οργισμένη απάντηση για τη φοροδιαφυγή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:18
4/7/2014

Γαρμπή: Η οργισμένη απάντηση για τη φοροδιαφυγή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από το απόγευμα της Πέμπτης κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, η είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια που πιάστηκε στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, είναι η Καίτη Γαρμπή!

Αρχικά, το περιβάλλον της τραγουδίστριας διέψευδε την πληροφορία, αλλά το μεησμέρι της Παρασκευής η γαρμπή με ένα μακροσκελές post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

 

Ο εκνευρισμός της Καίτης για τη διαρροή του ονόματος της είναι μεγάλος και στην αρχή της ανάρτησης της κάνει λόγο για «προσβολή κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων», ενώ εξηγεί πώς έχει η κατάσταση και ποιες είναι οι δικές της επόμενες κινήσεις.

 

 

«Σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία βέβαια προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο, και τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω να δηλώσω τα εξής:
Το ΣΔΟΕ πριν από 3 χρόνια περίπου άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι το 2010.
Προσφάτως με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες μέσα σε 5 ημέρες.
Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ.
Ωστόσο κατέθεσα εμπεριστατωμένο υπόμνημα μέσω των δικηγόρων μου κ. Πέτρου Καϊμακάμη και κ. Ευστάθιου Μπακάλη και αντέκρουσα μία προς μία τις συναλλαγές για τις οποίες μου ζητήθηκε να αιτιολογήσω.
Σε πρώτο στάδιο έγινε δεκτό για ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ελεγχόμενο ποσό για μια συναλλαγή. Είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι όταν η αρμόδια ΔΟΥ καταλήξει στον προσδιορισμό του ποσού, τότε θα προσφύγω στην διεύθυνση επίλυσης διαφορών του άρθρου 63α του Ν.4174/13 καθώς και στα διοικητικά δικαστήρια και είμαι βεβαία ότι τουλάχιστον αυτά δεν θα κάνουν το «άσπρο μαύρο» και βασιζόμενα στην λογική, σ τις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν την «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον, λόγω της αναγνωρισημότητας του ατόμου. Τότε θα αποδειχθεί ότι η τακτική του «άρτου και θεάματος» με παράλληλες ανθρωποθυσίες θα έχει τελειώσει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου.
Αθήνα 04/07/2014
Καίτη Γαρμπή» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ