Γαλανοπούλου: Ο άντρας που την κατέστρεψε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:42
14/12/2014

Γαλανοπούλου: Ο άντρας που την κατέστρεψε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η εικόνα της Άβας Γαλανοπούλου, στην τελευταία της εμφάνιση στα Καρντάσιανς ήταν ανησυχητική και δεν πέρασε ασχολίαστη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός, όπως παραδέχτηκε, έχει φτάσει 48 κιλά και αιτία είναι... "κάποιος που τη στεναχώρησε"!

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, είπε μόνο ότι "κάποιος της δημιούργησε προβλήματα γενικότερα". Τώρα η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της και μέσα από τη δουλειά της να αφήσει πίσω όσα την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life ένας άνδρας με τον οποίο η Γαλανοπούλου είχε σχέση, είναι η αιτία για τα προβλήματα της. Ο άνδρας αυτός, δικηγόρος στο επάγγελμα, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και κατάφερε να την πείσει να του δώσει όλες τις οικονομίες που είχε μαζέψει, μέσα από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς για να τα επενδύσει στο εξωτερικό.

 

Μόλις η Γαλανοπούλου τού τα έδωσε, εκείνος εξαφανίστηκε από προσώπου γης! Κι ενώ η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ήρθε ο θάνατος του καλού της φιλου, Σάκη Μπουλά για να επιβαρύνει κι άλλο την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ