Γαβαλάς: Τι λέει για τη νέα σύλληψη του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:48
18/7/2013

Γαβαλάς: Τι λέει για τη νέα σύλληψη του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την αποφυλάκιση του και ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη ξανά για χρέη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Ο γνωστός επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για χρέη της εταιρίας του προς το Δημόσιο, ενώ μίλησε στην κάμερα του Star για τη νέα δικαστική περιπέτεια που έχει.

 

 «Πρέπει να σταματήσουν τα blogs να γράφουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει στην Αθήνα, ζει στη χώρα του, προσπαθεί να δημιουργήσει και φτάνει πια! Έλεος! Κάποιος πουλάει μέχρι ένα σημείο από εκεί και πέρα, το ανθρώπινο στοιχείο είναι αυτό που πρέπει να υπερισχύσει. Θέλω να με αφήσουν στην ησυχία μου» δήλωσε αγανακτισμένος ο Λάκης.

 

Και συνέχισε: «Όλο αυτό εντάσσεται στη λογική της ολοκληρωμένη προϋπόθεσης που υπάρχει. Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο, απλά το διασπούν ίσως για να κάνουν και εφέ. Δεν ξέρω πια τι να πω. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να ξαναγυρίσω στη δουλειά μου φυσικά».

 

Ο Γαβαλάς έγραψε κι ένα μήνυμα στο twitter, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον στηρίζουν. «Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστέκονται και εύχομαι γρήγορα να ξαναφανώ χρήσιμος".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ