Φυλακίστηκε ο εκβιαστής της Κρόφορντ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:53
10/3/2010

Φυλακίστηκε ο εκβιαστής της Κρόφορντ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δικαιώθηκε η Σίντι Κρόφορντ
Δικαιώθηκε η Σίντι Κρόφορντ
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Έντις Καγιαλάρ (Edis Kayalar) καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της χώρας, με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να αποσπάσει $100.000 (περίπου €72.000) από το διάσημο μοντέλο.Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Έντις Καγιαλάρ (Edis Kayalar) καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της χώρας, με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να αποσπάσει $100.000 (περίπου €72.000) από το διάσημο μοντέλο.

Ο 26χρονος Γερμανός, παραδόθηκε στις αρχές της χώρας του τον Νοέμβριο αφού του είχαν απαγγελθεί οι ανάλογες κατηγορίες στο Λος Άντζελες. Προσπαθούσε να εκβιάσει τη Σίντι Κρόφορντ (Sindy Crawford) και τον άντρα της Ράντ Γκέρμπερ (Rande Gerber) κρατώντας μια φωτογραφία της 7χρονης κόρης τους Κάια (Kaya) δεμένης και φιμωμένης σε μια καρέκλα.

Η φωτογραφία πάρθηκε από τη νταντά της μικρής σαν αστείο, την ώρα που έπαιζαν "κλέφτες και αστυνόμοι". Ο Καγιαλάρ είναι φίλος της και έτσι έφτασε στα χέρια του.

Ο δικαστής σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί ότι ζήτησε χρήματα. Εξήγησε όμως ότι η κίνησή του αυτή ήταν περισσότερο μια προσπάθεια για "κάλυψη εξόδων" στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να προειδοποιήσει την Κρόφορντ για το ποιόν της νταντάς, παρά εκβιασμός.

Ο Έντις Καγιαλάρ αντιμετωπίζειμε αυτό τον "ιδιαίτερο" τρόποτις κάμερες κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης του.
Ο Έντις Καγιαλάρ αντιμετωπίζει με αυτό τον  ιδιαίτερο  τρόπο τις κάμερες κατά τη διάρκεια  της χθεσινής δίκης του.

Ο Καγιαλάρ προσέγγισε το μοντέλο το περασμένο καλοκαίρι χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία για να πάρει χρήματα από εκείνη και τον άντρα της. Έλεγε ότι αν δεν του τα έδιναν εκείνοι, θα τα έβρισκε από τα ταμπλόιντ που σίγουρα θα έδιναν περισσότερα.

Η Κρόφορντ και ο Γκέρμπερ επικοινώνησαν με τις αρχές και ανέλαβε από εκείνο το σημείο η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο Καγιαλάρ συνελήφθη τον Σεπτέμβριο, όταν βρέθηκε παράνομα στις ΗΠΑ και απελάθηκε στη Γερμανία.

Τον Νοέμβριο ξανατηλεφώνησε στην Κρόφορντ και απαίτησε πάλι χρήματα, κίνηση που τελικά τον οδήγησε στη σημερινή καταδίκη.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ