Φουρέιρα: Τα «έσπασε» με κολλητό λόγω σχολίου για την καταγωγή της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:49
2/6/2015

Φουρέιρα: Τα «έσπασε» με κολλητό λόγω σχολίου για την καταγωγή της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Διονύσης Ζάχος για χρόνια έκαναν στενή παρέα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η νεαρή τραγουδίστρια τον είχε επισκεφτεί στα σόου που παρουσίαζε. 

Εξάλλου, η Ελένη ελέω εμφάνισης και μαλλιού αποτέλεσε για πολύ καιρό αγαπημένο θέμα σάτιρας για τον γνωστό μίμο. Και η σάτιρα ως φαίνεται, είναι και ο λόγος που η φιλία τους έληξε άδοξα μετά από τόσα χρόνια.

 

Όπως αποκαλύπτει ο Ζάχος στο περιοδικό Λοιπόν, ένας σχολιασμός του για την αλβανική καταγωγή της Φουρέιρα έγινε η αιτία να μην του ξαναμιλήσει. 
 

«Δεν σατίρισα την αλβανική καταγωγή της. Προς Θεού, μακριά ο ρατσισμός από εμένα. Το αντίθετο είπα. Ότι ο καθένας μας οφείλει να είναι περήφανος για την καταγωγή του, αλλά με ενόχλησε που η Ελένη το έκρυβε για αρκετό καιρό. Αν δεν μου το πει η ίδια ότι ενοχλήθηκε, εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Η Ελένη είναι φίλη μου, ξέρει το καυστικό μου χιούμορ, έχει έρθει στις παραστάσεις μου και θα ήθελα να με έχει καταλάβει. Αν δεν το έχει καταλάβει, λυπάμαι, γιατί εγώ σαφώς δεν ήθελα να τη «στοχοποιήσω» ούτε να της δημιουργήσω bullying για την εθνικότητά της. Εγώ πέρασα το μήνυμα, γιατί και αυτό κάνω στις παραστάσεις μου, ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας. Κι επίσης ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα στον καλλιτέχνη να λέει την αλήθεια στο κοινό. Αυτό αγαπάει ο κόσμος από τον καλλιτέχνη. Της έστειλα ένα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε. Θεωρώ ότι είναι φίλη μου και θα της περάσει. (Γέλια)» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο μίμος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ