Φουρέιρα για Eurovision: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να πάω»- Τι εύχεται στη Demy | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:18
1/3/2017

Φουρέιρα για Eurovision: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να πάω»- Τι εύχεται στη Demy

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το όνομά της «παίζει» κάθε χρόνο για τη Eurovision, έχοντας τη στήριξη και των φαν, αφού είναι η πλέον ιδανική για να ανεβεί στη σκηνή του διαγωνισμού και να πάρει μια καλή θέση για την Ελλάδα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει πάει ακόμα και μιλώντας στο Happy Day έστειλε τις ευχές της στη Demy χωρίς να κρύψει τη χαρά της για αυτή την επιλογή:

«Χαίρομαι πάρα πολύ με αυτή την επιλογή τη φετινή. Μέσα από την καρδιά μου χαίρομαι πολύ γιατί εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η Eurovision και ήθελα να πάω πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο δηλαδή προσπαθώ να κάνω την πρόταση να πάω. Εύχομαι λοιπόν αφού επέλεξαν την Demy -εμένα μου αρέσει πολύ η Demy ως καλλιτέχνις- να πάει πολύ καλά, να μας κάνει υπερήφανους και να βάλει την Ελλάδα στη θέση που πρέπει σιγά σιγά να την ανεβάσει γιατί πέσαμε πολύ τα τελευταία χρόνια».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ