Φουρέιρα: Δεν θα πιστέψεις τι δουλειά έκανε στα 13 της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:24
2/7/2015

Φουρέιρα: Δεν θα πιστέψεις τι δουλειά έκανε στα 13 της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Φουρέιρα, στη συνέντευξη που έδωσε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τα εφηβικά της χρόνια στην Καλλιθέα, ενώ αποκάλυψε τι δουλειά έκανε όταν ήταν 13 χρόνων.

 

 

«Ήμουν μόλις 13 χρόνων, όταν έπιασα την πρώτη μου δουλειά για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Μοίραζα φυλλάδια γνωστής εταιρείας σούπερ μάρκετ. Μας έπαιρναν με ένα φορτηγό, ήμασταν παιδιά διαφόρων ηλικιών –εγώ πήγαινα πάντα μαζί με την αδελφή μου, την Ιωάννα, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη– και μας πήγαιναν σε διάφορες περιοχές, τη μια στο Καλαμάκι, την άλλη στο Ίλιον. Θυμάμαι ότι μας έδιναν ένα χάρτη με τη διαδρομή που έπρεπε να κάνουμε για να μοιράσουμε φυλλάδια στα σπίτια. Άσ’ τα, πολύ περπάτημα», διηγήθηκε η τραγουδίστρια.

 

 

 

Η Φουρέιρα μίλησε και για τα χρόνια της εφηβείας.

«Έζησα πολύ έντονη εφηβεία στην Καλλιθέα, όπου μεγάλωσα, με τρελές παρέες, με κάγκουρες φίλους – ήμουν κι εγώ κάγκουρας, δεν λέω το αντίθετο. Γυρνούσα σπίτι αργά, με μάλωναν οι γονείς μου, έβαλα σκουλαρίκι στη μύτη εξοργίζοντας τη μαμά μου, έκανα στα 16 μου τατουάζ μια νότα στο πόδι μου, που έχει ξεθωριάσει κιόλας, και το έχω μετανιώσει. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα καλή μαθήτρια. Βέβαια ποτέ δεν έμεινα, περνούσα πάντα τις τάξεις, γιατί μου “έκοβε” και τα έπιανα αμέσως. Θα μπορούσα να είμαι σπουδαία μαθήτρια, ειδικά σε κάποια μαθήματα, αλλά είχα από τότε πιο καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και αγωνίες. Ήξερα πως ήμουν για αλλού. Μετά το σχολείο πήγα σε μια σχολή για να γίνω σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν πήρα καν το χαρτί. Ήξερα πως η ζωή μου θα ήταν η σκηνή», είπε.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ