Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ηλιάδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:09
8/1/2014

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ηλιάδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες ένα σχόλιο της Αγγελικής Ηλιάδη στον προσωπικό λογαριασμό του Σάββα Γκέντσογλου είχε φουντώσει τις φήμες ότι η αοιδός είναι έγκυος.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τώρα, η τελευταία εμφάνιση της σε μία ρομαντική απόδραση με τον αγαπημένο της, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος φημών περί εγκυμοσύνης!

Το ζευγάρι μαζί με το γιο της Ηλιάδη αλλά και τη Νεσχάν Μουλαζίμ με τον Γιάννη Σιδεράκη βρέθηκε στην Αράχοβα και όταν ο γιος της έκανε πατινάζ, εκείνη προτίμησε να απέχει, ενώ σε όλες τις εμφανίσεις της φορούσε αποκλειστικά χαμηλά παπούτσια. Μάλιστα, όσοι την είδαν από κοντά τονίζουν πόσο προσεκτική ήταν στις κινήσεις της, γεγονός που τούς έκανε να υποψιαστούν για εγκυμοσύνη.

Ηλιάδη και Γκέντσογλου τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ άτομο από το περιβάλλον του φέρεται να δήλωσε: «Είναι πολύ ταιριαστοί και με ειλικρινή συναισθήματα. Η απόσταση που τους χωρίζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή σίγουρα είναι ένα εμπόδιο στη σχέση τους, ωστόσο, φροντίζουν και οι δύο να το ξεπερνούν. Δείχνουν τρελά ερωτευμένοι».

Πηγή:  «Hello»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ