Φώτης:Αν με δουν με το σύντροφό μου θα με σκοτώσουν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:40
9/6/2011

Φώτης:Αν με δουν με το σύντροφό μου θα με σκοτώσουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος της Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποκάλυψη του ότι είναι ομοφυλόφιλος. "Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο να εκφράζεται.

Καλεσμένος της Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποκάλυψη του ότι είναι ομοφυλόφιλος. "Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο να εκφράζεται. Δεν θα μου πει κανείς πώς θα εκφραστώ" είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε με μπόλικη δόση χιούμορ όταν η Τατιάνα του είπε ότι η αποκάλυψη του έκανε πολλούς να πέσουν από τα σύννεφα.

 

"Ναι λες και δεν το είχατε υποψιαστεί". Ωστόσο, ο Φώτης είναι ενοχλημένος με την υποκρισία που υπάρχει γύρω από το θέμα αυτό. "Στην τηλεόραση βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους που είναι έκδηλα ομοφυλόφιλοι. Γελάτε μαζί τους, με τις κινήσεις τους, με τις ατάκες τους... Αν όμως αυτός βγει και πει ότι είναι ομοφυλόφιλος, όλοι σοκαρεστε.... Αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω" είπε χαρακτηριστικά.

 

"Αν σε δω στο δρόμο πιασμένη χέρι χέρι με τον άντρα σου είναι κάτι φυσιολογικό. Αν, όμως, δουν εμένα με το σύντροφό μου, θα με σκοτώσουν" συνέχισε ο Φώτης και ξέσπασε για την αντιμετώπιση που υπάρχει. "Το πιο ρατσιστικό είναι ότι η κοινωνία αφαιρεί από εμάς να εκφράζουμε την αγάπη μας δημοσίως. Θέλω να επιτρέπουν και σε εμένα να κλάψω το σύντροφό μου στο νεκροταφείο ως συγγενής πρώτου βαθμού". Αλλά όπως κατέληξε.... "Έχουμε δρόμο ακόμα"!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ