Φοίβος Παπαδάκης: Ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:13
8/9/2021

Φοίβος Παπαδάκης: Ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όχι δεν βρέθηκε στο Καλημέρα Ελλάδα αλλά στο Happy Day του Alpha. 

O λόγος για τον Φοίβο Παπαδάκη ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της πρωινής εκπομπής. Ο Φοίβος αναφέρθηκε τόσο στη σχέση με τον πατέρα του όσο και στην δημοσιογραφία. 

«Από τα 18 μου δουλεύω σε σάιτ. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ. Αναπόφευκτα ακολούθησα αυτόν τον δρόμο, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ» σημείωσε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βρεθώ τηλεοπτικά πλάι στον πατέρα μου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ! Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον οπότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσουμε. Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξη του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του βίντεο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ