Φίνου: Η απόπειρα βιασμού & ο αλκοολικός πατέρας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:44
19/11/2013

Φίνου: Η απόπειρα βιασμού & ο αλκοολικός πατέρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν η Καίτη Φίνου, όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τις σκληρές μνήμες που έχει από τον βιολογικό πατέρα της, αλλά και την απόπειρα βιασμού της σε ηλικία 15 ετών!

Η γνωστή ηθοποιός αν και ήταν μόλις 3 ετών, έχει ακόμη στη μνήμη της εικόνες από τον «μπεκρή» πατέρα της, όπως χαρακτηριστικά είπε και την κακοποίηση της μητέρας της από εκείνον. «Έχω μνήμες από τον βιολογικό μου πατέρα. Ο πατέρας μου ήταν ένας μπεκρής, στο λέω έτσι όπως το έλεγε η γιαγιά μου, η μητέρα του δηλαδή. Μου έλεγε “Να χαίρεστε που πέθανε ο πατέρας σας και κάνατε αυτόν δικό σας πατέρα γιατί ήταν μπεκρής και χαρτοπαίκτης”. Τους είχε κατακλέψει στο σπίτι για να παίζει χαρτιά και έδερνε τη μάνα μου. Ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός της» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

 

Ωστόσο η ίδια έχει και κάποιες λίγες καλές μνήμες από τον πατέρα της και ιδιαίτερα συγκινημένη της θυμήθηκε ξανά. «Εγώ προσωπικά έχω και καλές μνήμες. Τον θυμάμαι να με κυνηγάει να με ταΐσει με ένα αυγό. Αλλά θυμάμαι και να σκεπάζει το φως με μια εφημερίδα για να δείρει τη μάνα μου -μια μάνα που μόνο εκείνη δούλευε. Δηλαδή ο Αθηναίος βρήκε ένα κοριτσάκι είκοσι ετών από την Έδεσσα και το έκανε».

 

Και συνεχίζει τη συγκλονιστική εξομολόγηση της:  «Αν σου πω ότι ήμουν 3 ετών το πολύ και όμως υπάρχουν ακόμα αυτές οι μνήμες; Απορώ κι εγώ! Και η μαμά μου ήταν ένα παιδί από την επαρχία. Βέβαια ο πατέρας μου αρρώστησε και πολύ γρήγορα. Είναι πολύ κοντινές οι μνήμες που τον θυμάμαι να με έχει στα γόνατά του και να πίνει ούζο,  που μέχρι σήμερα δεν θέλω ούτε να το μυρίσω, μέχρι να τον πάρουν με το φορείο με το σεντόνι στο πρόσωπο. Φαντάσου τι θυμάμαι ».

 

Η ηθοποιός μίλησε και για την απόπειρα βιασμού της από οικογενειακό φίλο, σε ηλικία μόλις 15 ετών. «Στα 15 μου έγινε μια προσπάθεια βιασμού. Δεν έγινε βιασμός, αλλά ένιωσα τον φόβο αυτό. Το μαχαίρι στο λαιμό, σε ένα δάσος στην Πάτρα πηγαίνοντας για Καλογριά. Από έναν άνθρωπο που πίστευε για φίλο ο πατέρας μου, δηλαδή ο πατριός μου. Μέχρι τα 17-18, μάλιστα, δεν ήμουν από τα παιδιά που τα έλεγες σεξουαλικά ώστε κάποιος να ερεθιστεί»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ