Φίνου: Έπινε για να κάνει έρωτα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:06
5/12/2014

Φίνου: Έπινε για να κάνει έρωτα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες είχε προκαλέσει αίσθηση η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου στο JoinUs ότι «έφαγε» το κέρατο της ζωής της από τον Στάθη Ψάλτη. 

Τώρα, η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει με νέες απίστευτες αποκαλύψεις στο MEGA με ΜΙΑ και στην Χριστίνα Πολίτη για τους έρωτες της ζωής της, αλλά και ότι έπινε για να κάνει έρωτα!

 

Αυτό συνέβη μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λύρα, αφού η ηθοποιός όπως εξομολογήθηκε, έκανε ανούσιες σχέσεις! «Μετά έκανα σχέσεις ανούσιες. Εκεί ήταν το ποτό και επειδή δεν ήθελα να πάω με κανέναν και έλεγα εντάξει μωρέ, ας κάνω μια σχέση να μην είμαι μόνη  μου. Κι έπρεπε να πιω για να πάω να κάνω έρωτα. Για να μείνει ένας άνθρωπος δίπλα μου, πως θα έμενε διαφορετικά. Ώσπου ήρθε η στιγμή που το ποτό με έφερε σε ένα σημείο που γινόμουν ρεζίλι. Και μία δύο τρεις ξυπνάω ένα πρωί και λέω «τώρα το κόβω». Δεν ξέρω τι κλικ ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν ο Θεός βοήθησε. Ειλικρινά όχι απλά σταμάτησα το ποτό. Μου μύριζε και ο διπλανός μου που έπινε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 
Η Φίνου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή και το άδοξο τέλος της.  «Με τον Λευτέρη πέρασα πολύ ήρεμες στιγμές μπορώ να πω, και με πρόσεχε και με φρόντιζε, αλλά ήταν στο ανέβασμα του και εντάξει να έρχομαι δεύτερη το δέχομαι, αλλά δε το δεχόμουν μέχρι αυτό το σημείο. Ήταν στο άλλο άκρο. Εντάξει, μου έκανε και κάτι, όχι πονηρό. Δεν θα χώριζα εγώ με τον Λευτέρη αν ήταν κάτι πονηρό. Του είπα αν δε με πάρεις σε 24 ώρες εγώ θα πάω με άλλον. Δε με πήρε, εγώ πήγα με άλλον, και τελείωσε η σχέση μου με τον Λευτέρη. Δε το μετάνιωσα γιατί την άλλη μέρα πρωί πρωί έκανε κάτι χωρίς να το καταλάβει που με άφησε χωρίς σπίτι. Τέλοσπάντων πήγε και πήρε τις προκαταβολές που είχε δώσει αυτός» αποκάλυψε και μας άφησε ολίγον... άφωνους!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ