Φιλοθέη Μωβ εναντίον Γιάννη Βαρδή: Οι διάλογοι- φωτιά μέσα από τη δικαστική αίθουσα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:21
7/12/2016

Φιλοθέη Μωβ εναντίον Γιάννη Βαρδή: Οι διάλογοι- φωτιά μέσα από τη δικαστική αίθουσα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου βρέθηκαν στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο Γιάννης Βαρδής και η τελευταία σύντροφος του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει η Φιλοθέη για συκοφαντική δυσφήμηση. 

Ωστόσο, οι τόνοι δεν άργησαν να ανεβούν επικίνδυνα με τους δικαστές να κάνουν έκκληση να τα βρουν για χάρη του αείμνηστου δημιουργού. 

Στην εφημερίδα Espresso διαβάζουμε τους διαλόγους- φωτιά εντός της δικαστικής αίθουσας: 

«Στις 4 Φεβρουαρίου 2016 ο Γιάννης Βαρδής με κλείδωσε έξω από το σπίτι. Μέχρι τότε οι σχέσεις μας ήταν καλές. Ήταν έγκυος η σύζυγός του και μέναμε όλοι μαζι σε ενα σπίτι πολλών τετραγωνικών. Είχα πάει να βγάλω βόλτα τα σκυλιά και όταν γύρισα δεν μπορούσα να μπω. Τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Το έκανε όλο αυτό γιατί ήθελε να υπογράψω ένα έγγραφο για αποδέσμευση χρημάτων που είχε ο πατέρας του σε λογαριασμό στη Βουλγαρία. Σε λογαριασμό που δεν ήταν καν το όνομά μου. Του εξήγησα αλλά δεν λύθηκε το θέμα. Πήγα πέντε φορές και περίμενα. Έβγαλαν τα πράγματά μου» περιγράφει η Φιλοθέη Μωβ στο δικαστήριο.

Πρόεδρος: Ισχυρίζεται ότι σας ζήτησε να φύγετε από το σπίτι γιατί περιμένουν παιδί με τη σύζυγό του και εσείς αρνηθήκατε.

Φιλοθέη Μωβ: Δεν ισχύει! Ο ίδιος μου είπε ότι έχω κάνει πολλά για τον πατέρα του και ό,τι θέλω θα είναι δίπλα μου. Είναι 500 τ.μ.σπίτι! Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Πρόεδρος: Ένας άνθρωπος τόσο διαλλακτικός, όπως τον παρουσιάζετε, ξαφνικά σας κλείδωσε απέξω;

Βαρδής: Μπήκε στο σπίτι πέντε φορές για να πάρει τα πράγματά της. Είχε δώσει τη συγκατάθεσή της και μετά βγήκε στα κανάλια.

Φιλοθέη Μωβ: Κάτω από πίεση έγινε αυτή η συμφωνία. Ήθελε να καλύψει ότι με κλείδωσε απέξω γιατί εμφανίζεται ως το καλό παιδί. Είχε σκοπό να με συκοφαντήσει για να καλύψει την ενεργειά του.

Εισαγγελέας: Αν λέγατε ότι δεν βγαίνετε, θα έκανε μόνη της εκπομπή η κυρία Στεφανίδου; Δεν νομίζω...

Φιλοθέη Μωβ: Με έπαιρναν συνεχώς από την εκπομπή και μου έλεγαν ότι έχουν βρει μια μήνυση και θα το βγάλουν. Φοβήθηκα και θεώρησα ότι πρέπει να πάω. Όταν παίχτηκε η εκπομπή, βγήκε τηλεφωνικά και με κατηγόρησε σαν σύζυγο και σαν μάνα.

Εισαγγελέας: Οφείλω να προσπαθήσω να λύσετε το θέμα με μια συγγνώμη εδώ, επειδή τότε ήσασταν ταραγμένοι. Θα σας βλέπει από πάνω και θα βλέπει τη γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται. Σας το προτείνω. Σκεφτείτε την κοινή συνισταμένη που υπάρχει στη μνήμη του συγχωρεμένου.

Πρόεδρος: Όλα γίνονται για μια συγγνώμη. Εκείνος είπε ό,τι είπε μετά την εμφάνισή σας. Είναι κρίμα. Προσπαθήστε ανθρωπίνως να τα βρείτε.

Για περίπου μια ώρα τα αντίπαλα στρατόπεδα βρίσκονταν εκτός δικαστικής αίθουσας και όταν επέστρεψαν, ο Βαρδής είχε δώσει μια έγγραφη συγγνώμη, αλλά η ένταση συνεχίστηκε αφού η Φιλοθέη Μωβ ζητούσε να την ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook.

Φιλοθέη: Με έχει διασύρει στον κόσμο

Πρόεδρος: Στον κόσμο που σας έχει διασύρει να το πείτε εσείς

Φιλοθέη: Ο μανάβης της γειτονιάς μου;

Πρόεδρος: Στον μανάβη της γειτονιάς σας μπορείτε να το πείτε.

Εισαγγελέας: Εσείς που είστε και γνωστός στον κόσμο, μήπως να το αναρτήσετε;

Βαρδής: Όχι, δεν θα βγω στα social media. Αν δημοσιοποιηθεί το χαρτί, θα γυρίσουμε στα δικαστήρια.

Δικηγόρος Βαρδή: Ναι αλλά να πει η κυρία οτι δεν έχει άλλη αξίωση, γιατί αύριο δεν ξέρω τι γίνεται!

Πρόεδρος: Καλά κι αύριο εδώ θα είμαστε δεν φεύγουμε!

Σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, η Φιλοθέη ενημέρωσε μέσω Facebook τους φίλους της για την έκβαση της δίκης κι ευχαρίστησε τους δικηγόρους της, ενώ πέταξε και το καρφί της στον Βαρδή:

«Ένας κύκλος πόνου έληξε για μένα, νομίζω με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δικαιώθηκα ηθικά, ελπίζοντας ότι η συγγνώμη αυτή εκφράζει την πραγματική του μεταμέλεια και δεν δόθηκε προσχηματικά στην αίθουσα ενός δικαστηρίου. Άλλωστε, δεν λες συγγνώμη για να αποφύγεις την μπόρα, αλλά επειδή αυτό προστάζει η ηθική και αναλαμβάνεις την όποια ευθύνη σου αναλογεί».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ