Φεύγει από τον Alpha η Ναταλία; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:00
25/7/2013

Φεύγει από τον Alpha η Ναταλία;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε σαπουνόπερα εξελίσσεται το μέλλον του Μες στην καλή χαρά και δεν έχουμε στη διάθεσή μας spoilers να πάρουμε μια ιδέα του τι θα ακολουθήσει. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πριν λίγες ημέρες ο Alpha ανακοίνωσε επίσημα μέσω Δελτίου Τύπου ότι η εκπομπή θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά και του χρόνου για 6η συνεχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, πουθενά σε ολόκληρο κείμενο δεν αναφέρθηκε το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είναι κι η βασική του παρουσιάστρια εδώ και 5 χρόνια.

Γεγονός είναι ότι ούτε η ίδια στο φινάλε της εκπομπής είπε το κλασικό «ραντεβού το Σεπτέμβριο», ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι μπορεί να μην είναι στην εκπομπή του χρόνου.

Οι φήμες θέλουν την ίδια, αλλά και το Θέμη Γεωργαντά να μη συνεχίζουν του χρόνου στον Alpha. Οι Παναγιώτης Χατζηδάκης, Παύλος Σταματόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάλι έχουν κλείσει με το σταθμό.

Τώρα το ποιος θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης εάν φύγει η Ναταλία, δεν το ξέρει κανείς. Πάντως, ακούγεται ότι θα πρόκειται για κάποιο νέο πρόσωπο.

Να σημειώσουμε, όμως, ότι στο Twitter της παρουσιάστριας, follower της έγραψε ότι εάν δεν παρουσιάζει εκείνη το 'Μες στην καλή χαρά' δεν το ξαναβλέπει (Ε, δε θα είναι κι ο μόνος, εδώ που τα λέμε) για να εισπράξει απάντηση από τη Ναταλία "Ωχ".

Όσον αφορά την ίδια, η φήμη που τη θέλει να κάνει βραδινό talk show τύπου Chelsea lately επανέρχεται κι η ίδια δεν έχει κρύψει ότι θα της άρεσε να παρουσιάσει μια τέτοια εκπομπή.

Υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Ν.Ε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ