Φάνη Πάλλη Πετραλιά: «Έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:06
4/10/2016

Φάνη Πάλλη Πετραλιά: «Έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει εκλεγεί επανειλημμένα βουλευτής, έχει υπάρξει υφυπουργός, αναπληρωτής υπουργός κι υπουργός, ενώ είναι σημαίνων μέλος του Διεθνούς Ολυμπιακού Κινήματος και σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για όλα όσα έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια για το κόμμα από το πιο αναμενόμενο μέχρι το πιο απρόβλεπτο, όπως το να σφουγγαρίσει τα γραφεία του κόμματος.

 

Ο λόγος για τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η οποία δήλωσε χαρακτηριστά:

«Για το κόμμα έχω κάνει τις πιο χρήσιμες δουλειές. Έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επανειλημμένως. Υπάρχουν και μάρτυρες για αυτό. Βεβαίως η πρώτη μου ενέργεια ήταν να γράφω φακέλους, τότε δεν είχαμε και τα κομπιούτερ, έγραφα τις διευθύνσεις, έκανα αυτό που έπρεπε, όλη τη δουλειά που έπρεπε. Από εκεί επειδή με βρήκαν αρκετά καλή μου ανέθεσαν να κάνω και τηλέφωνα.»

Και συνέχισε:

«Πάντα υπηρέτησα τους προέδρους της Ν.Δ. γιατί ήμουν σταθερή στα πιστεύω και στην ιδεολογία μου. Σεβόμουν την πλειοψηφία που είχε εκλέξει τον οποιοδήποτε πρόεδρο. Παραδείγματος χάρη, εγώ υπηρέτησα τον Ράλλη, ενώ είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Αβέρωφ και πίστευα ότι ο Αβέρωφ έπρεπε να είναι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ