Φαίη Ξυλά - Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Ο αθόρυβος χωρισμός τους μετά από 15 χρόνια! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:30
27/12/2018

Φαίη Ξυλά - Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Ο αθόρυβος χωρισμός τους μετά από 15 χρόνια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πήραν η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας. 

Το λαμπερό ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από 9 χρόνια και έχει αποκτήσει ένα παιδί, δεν είναι πλέον μαζί. Την αποκάλυψη για το χωρισμό έκανε η ίδια η Φαίη Ξυλά μιλώντας στη θεατρική ιστοσελίδα, texnes-plus.gr. Η ίδια μίλησε αρχικά για την παράσταση στην οποία συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο. 

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η σημερινή εικόνα της, δύο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της! [Φωτογραφία]

 Πώς είναι να είστε ζευγάρι στη σκηνή και τη ζωή; Οι πρόβες συνεχίζονται και στο σπίτι;

Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Πιστεύεις ότι λειτούργησε κατά του γάμου σας και το γεγονός ότι κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά; Το ότι είμαστε και οι δυο στην ίδια δουλειά πάντα λειτουργούσε θετικά σε εμάς. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα ντεζαβαντάζ μας.

Γιώργος Μουλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ