Έχουν κάνει σεξ στο Power of Love; Ιδού η απάντηση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:49
29/4/2018

Έχουν κάνει σεξ στο Power of Love; Ιδού η απάντηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μιλώντας στο περιοδικό Page 2 της Νέας Σελίδας η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε σε όλα τα πικάντικα ερωτήματα του Γιάννη Πουλόπουλου για το Power of Love. 

Η παρουσιάστρια εμφανίζεται βέβαιη για τη δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στα 4 από τα 5 ζευγάρια, ενώ οι αγκαλιές και τα φιλιά που παρακολουθούμε σε κάθε επεισόδιο, δημιουργούν μερικά εύλογα ερωτήματα σχετικά με το πόσο έχουν προχωρήσει οι σχέσεις των παικτών. Η Μαρία Μπακοδήμου μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζει πως λόγω των αυστηρών κανόνων που υπάρχουν στο Power of Love δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι παραπάνω μεταξύ τους εκτός κάμερας.

Από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι, ποιο θεωρείς ότι θα μπορούσε να έχει μια σχέση που θα κρατούσε στον χρόνο;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί η ζωή μάς έχει αποδείξει ότι άλλα υπολογίζουμε και άλλα έρχονται. Αλλά ακόμα κι αν έχω μια εικόνα, δεν θα ήθελα να τη δημοσιοποιήσω και να επηρεάσω ένα ζευγάρι που είναι τώρα στα μέλια. Πάντως, από τα πέντε ζευγάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι τα τέσσερα είναι πολύ ερωτευμένα.

Έχουμε δει φιλιά και αγκαλιές στο «Power of Love». Έχουν έρθει κάποιοι πιο κοντά όταν έσβησαν οι κάμερες;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όταν σβήνουν οι κάμερες, τα αγόρια πάνε στο δωμάτιό τους και τα κορίτσια στο δικό τους. Και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν, γιατί στον διάδρομο υπάρχουν πάντα σεκιούριτι. Αν, πάλι, αισθανθούν την ανάγκη να πάνε μια βόλτα στην πόλη -γιατί όσο κι αν σε κάποιους φαντάζει σαν εκδρομή, όπου κάθονται σ’ έναν καναπέ και φλερτάρουν και γελάνε, είναι πολύ δύσκολο να είσαι όλη τη μέρα σε ένα περιβάλλον όπου καταγράφεται η κάθε σου κίνηση-, θα πάνε ξεχωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια και πάντα με συνοδεία.

Δηλαδή δεν έχει γίνει σεξ στο «Power of Love»;

Οχι. Αποκλείεται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ