Έχει κάνει πλαστική η Στικούδη; Τι απαντά η ίδια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:30
14/5/2015

Έχει κάνει πλαστική η Στικούδη; Τι απαντά η ίδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με μια εντυπωσιακή και σέξι φωτογράφηση απαντά η Κάτερίνα Στικούδη σε όσους την κατηγορούν πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις και αρπαχτές, μέσα από το περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Η Στικούδη απαντά ευθέως και κλείνει τα θέμα με τις πλαστικές, αφού τονίζει πως δεν έχει κάνει καμία τέτοιου είδους επέμβαση:


«Αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου και δεν θα έκανα καμία τέτοιου είδους επέμβαση,γιατί πιστεύω πολύ στη σωστή γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ατού, για να πετύχεις τον στόχο σου.

Αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος με το σώμα του ή νιώθει άβολα με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη, έχει δικαίωμα να κάνει ότι πιστεύει πως θα τον βοηθήσει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να ζει πιο χαρούμενος. Δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Απλά εγώ δεν θα το έκανα, γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εαυτό μου». 

 Κι επειδή η Στικούδη στην εν λόγω φωτογράφηση είναι πιο σέξι από ποτέ, αποκαλύπτει και πώς διατηρείται σε τέτοια φόρμα και εξηγεί πως κάνει πολλές θυσίες για να έχει τέτοιο κορμί:

«Θυσιάζω πολλά. Μου αρέσει το καλό φαγητό, τρελαίνομαι για τις παραδοσιακές συνταγές ενώ έχω και μια αδυναμία στις αλμυρές γεύσεις. Φροντίζω όμως να διατηρώ μια ισορροπία προσέχοντας την ποσότητα. Και σίγουρα αποφεύγω το βραδινό φαγητό παρόλο που είναι το αγαπημένο όλων. Αποφεύγω επίσης τα ψωμιά και τα τυριά.

 Συνήθως τρώω περισσότερο κοτόπουλο, δεν καταναλώνω υδατάνθρακες, αλλά γενικά δεν μου αρέσουν οι ακρότητες. Δεν τις επιτρέπω στον εαυτό μου. Πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε το σώμα μας. Ένα ωραίο γυμνασμένο σώμα δεν σημαίνει μόνο γράμμωση ή κοιλιακοί αλλά και υγεία. Δεν υποβάλλω επομένως τον οργανισμό μου σε βάρβαρες πρακτικές».

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και για τις αρπαχτές που την κατηγορούν πως κάνει σε κλαμπ και χώρους ψυχαγωγίας, στην Αθήνα και την επαρχία: 

Αυτή η λέξη (αρπαχτές) με εξοργίζει. Δεν αρπάζεις τίποτα από κανέναν. Πας κάπου, δουλεύεις δυο ώρες, ιδρώνεις, χορεύειες, τραγουδάς, δίνεις την ψυχή σου. Θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ τον όρο "αρπαχτή" για να χαρακτηρίσουμε αντίστοιχα shows που κάνουν καλλιτέχνες στην Ευρώπη; Όχι βέβαια! Απλά εκεί κάνουν μόνο συναυλίες ή lives γιατί δεν υπάρχουν μπουζούκια. Εγώ, ας πούμε, δεν συμετέχω πάντα σε κάποιο σχήμα. Είτε γιατί δε θέλω είτε γιατί το είδος της μουσικής που τραγουδάω δεν ταιριάζει εύκολα σε κάποιο σχήμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αρπάζω; Είναι λάθος η λέξη γιατί υποννοεί ότι κλέβεις κάτι από κάποιον που είναι τελείως λάθος ως αντίληψη. Δουλεύεις, τραγουδάς, καταρχήν αυτή είναι η δουλειά μου. Τώρα αν είναι στην Αθήνα, καλώς, αν όχι, πάλι καλώς. Η έννοια της λέξης "αρπαχτή" δεν υπάρχει ούτε στη ζωή μου ούτε στο λεξιλόγιό μου».

 

lock

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ