Ευθυμιάδης: Ζήσαμε και με 6000 ευρώ τον χρόνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:19
14/3/2014

Ευθυμιάδης: "Ζήσαμε και με 6000 ευρώ τον χρόνο"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη χθες και μίλησε για πολλά πράγματα όπως για το πώς βλέπουμε τη ζωή και πώς περνάμε την καθημερινότητα μας.

 Ο Θανάσης δηλώνει πως η γυναίκα του Άννα Δημητρίεβιτς, έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή του:  "Η Άννα με εμπνέει πάρα πολύ και η μεγάλη αλλαγή που έγινε στη ζωή μου οφείλεται πάρα πολύ στο ότι αφέθηκα στο μυαλό της γυναίκας" λέει ο Θανάσης Ευθυμιάδης συμβουλεύοντας τους άντρες να εμπιστευτούν το γυναικείο τρόπο σκέψης και  έτσι τώρα δήλωσε βιώνει την καλύτερή του φάση.

Η Ελένη σημείωσε πως όλη αυτή η θετική ενέργεια και αντιμετώπιση απέναντι στη ζωή προέρχεται και από το ότι τα επαγγελματικά του πάνε σούπερ, αφού  η παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα" στην οποία πρωταγωνιστεί πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

"Πριν από αυτή τη δουλειά να σου θυμίσω ήμουν στο Εθνικό Θέατρο με ένα πεντάμηνο συμβόλαιο και έπαιρνα 1200 ευρώ το μήνα, δηλαδή επί πέντε μήνες, πήρε έξι χιλιάδες το χρόνο. Ζήσαμε και με αυτά. Το ότι δεν άρχισα να κλαίω και να μιζεριάζω, νομίζω ότι δεν προκάλεσε την τύχη μου αρνητικά, αλλά άνοιξα τις πόρτες. Εμπιστεύτηκα τον Θανάση τον Ρέππα και τον Μιχάλη Παπαθανασίου που μου μιλήσαν πάρα πολύ ειλικρινά και μου είπαν πως ήρθε η στιγμή να βγω στο εμπορικό θέατρο. Τους εμπιστεύτηκα και έγινε αυτό το βήμα.", δήλωσε ο ίδιος. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ