Ευγενία Μανωλίδου: Τι έκανε στην έφηβη κόρη της! Πραγματικά απίστευτο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:14
14/2/2017

Ευγενία Μανωλίδου: Τι έκανε στην έφηβη κόρη της! Πραγματικά απίστευτο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αγαπημένη μουσικός και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τις ανησυχίες της για την έφηβη κόρη της και πώς προσπάθησε να την συνετίσει.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η καρδιά της μάνας είναι μία και αυτό ισχύει και για τους διάσημους! Η Ευγενία Μανωλίδου σαν κλασική Ελληνίδα μάνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πώς αντιμετώπισε την δύσκολη εφηβεία που πέρασε η κόρη της. Αρχικά δήλωσε πώς δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με το γιο της όταν ήταν στην ίδια ηλικία επειδή ασχολιόταν με τον αθλητισμό:

«Ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις τις εξάρσεις αυτές. Αν το γνώριζα θα είχα στρέψει πιο πολύ την κόρη μου προς τον αθλητισμό». Τη σχέση της κόρης της με το αλκοόλ ήταν αυτό που φοβόταν περισσότερο η γνωστή μουσικός και το ότι πολλές φορές νοθεύουν τα ποτά στα νυχτερινά μαγαζιά. Έτσι έκανε το εξής: «Είχα κάνει την υπέρβαση και είχα πάει στο σουπερμάρκετ, της είχα πάρει μπουκαλάκια κρασί, που είναι ενάμιση ποτήρι. Σφραγισμένο. Της είχα πει: “Bάλε αυτό στην τσάντα σου και θα πιεις από αυτό”. Την είχα φοβίσει και της είχα πει βάζουν διάφορα στα ποτά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ