Ευείδη: Το ξέσπασμα της για τον Παντελίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:16
10/3/2016

Ευείδη: Το ξέσπασμα της για τον Παντελίδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σχεδόν 20 μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η ιστορία του αδικοχαμένου τραγουδιστή συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμη τόσο στο διαδίκτυο, όσο και τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν με το θάνατο του και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούνται τα όρια.

Και για τον τρόπο που χειρίστηκαν ειδικά οι εκπομπές το θάνατο του η Τζόυς Ευείδη ξεσπά σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τον Παντελίδη με αφορμή τις φοβίες της για τις αρρώστειες και το θάνατο.

"Δε νιώθω καθόλου σίγουρη, ασφάλεια δεν έχω νιώσει στη ζωή μου ποτέ. Τι να χτίσεις τώρα; Ο Παντελίδης «έφυγε» πάνω στο απόγειο της δόξας του... Ήσυχη συνείδηση να έχουμε.

Το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να είναι το τελευταίο, τουλάχιστον να είμαστε καλοί άνθρωποι, να μην μας σκ@@οψυχάνε μετά.

«Έφυγε» ένα νέο παιδί πάνω που χαιρόταν την επιτυχία του, αυτό είναι πάρα πολύ στενάχωρο, για όλα τα άλλα θέλω να κάνω εμετό. Όλα τα άλλα είναι «καλιαρντοσύνες», δεν θέλω να τις ακούω, δεν άνοιξα καθόλου τηλεόραση" είπε.

 

 

Και πρόσθεσε: 

 

"Σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να μάθω τίποτα άλλο. Ο άνθρωπος «έφυγε» και μετά εκπομπές ολόκληρες, να διυλίζουμνε τον κώνωπα, τι είναι αυτά, καλέ; Που ζούμε, Παναγία μου;

Λαϊκά δικαστήρια για το πως σκοτώθηκε, θα τρελαθώ εντελώς... Ζιμπάμπουε. Δεν σκέφτηκε κανείς αυτήν την οικογένεια που θρηνούσε το παιδί της; Τι να πω; Καφρίλα μου φαίνεται".

 

Και καταλήγει: 
 

"Για έναν καλλιτέχνη, αν μιλάει στην ψυχή του κόσμου, μαγκιά του και καουμποϊλίκι του και προφανώς αυτός ο άνθρωπος μίλησε στην ψυχή πολύ μεγάλου μέρους του κόσμου.

«Έφυγε» το παιδί, τώρα τι λέμε; Κρίμα το παιδί, αφήστε το να ησυχάσει. Η ψυχή του πέρασε μεγάλη ταραχή με όλα αυτά. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, είναι κακό". 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ