Εθισμένη στην ψυχοθεραπεία η Εύα Μέντες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:08
17/5/2010

Εθισμένη στην ψυχοθεραπεία η Εύα Μέντες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Την εξάρτησή της από τον ψυχοθεραπεία αποκάλυψε η Εύα Μέντες
Την εξάρτησή της από τον ψυχοθεραπεία αποκάλυψε η  Εύα Μέντες
Όπως αποκάλυψε η ίδια η 36χρονη Λατίνα, μπορεί να ζήσει χωρίς πολλά πράγματα, αλλά όχι χωρίς τις εβδομαδιαίες επισκέψεις στον ψυχαναλυτή της.


Όπως αποκάλυψε η ίδια η 36χρονη Λατίνα, μπορεί να ζήσει χωρίς πολλά πράγματα, αλλά όχι χωρίς τις εβδομαδιαίες επισκέψεις στον ψυχαναλυτή της.

Υποστηρίζοντας ότι η επαγγελματική βοήθεια που παίρνει της δίνει τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της φήμης, η Εύα Μέντες (Eva Mendez) δηλώνει απερίφραστα ότι λατρεύει την ψυχοθεραπεία.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, να κάθεσαι και να μιλάς σε κάποιον ο οποίος δεν έχει επενδύσει συναισθηματικά στη ζωή σου. Εγώ βλέπω τον γιατρό μου μία φορά κάθε μία εβδομάδα ή δύο εβδομάδες. Σε περίπτωση που λείπω, του μιλάω στο τηλέφωνο", εξήγησε η Εύα μιλώντας στο περιοδικό "You" τονίζοντας τη σημασία που έχει αυτού του είδους η πρακτική ιδιαίτερα στο δικό της επάγγελμα.

Η Μέντες, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε εισαχθεί για προσωπικούς λόγους στην κλινική αποτοξίνωσης "Cirque Lodge" στη Γιούτα, προτιμά να αντιμετωπίζει τα προβλήματά της κατά μέτωπο. "Χτύπα τα πάντα στο κεφάλι. Πρέπει απλά να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να αντιμετωπίζεις τα πάντα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη δική μου ζωή", τονίζει η σέξι ηθοποιός εξηγώντας ότι δεν θα στεκόταν απέναντι σε κανένα πρόβλημα παθητικά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ